Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penále za minus čsob

Od: co odpovědí: 4 změna:
brý den
Dostanu penále první den když tam budu mít minus na účtě
Prefikl jsem částku potřeboval sem platit
Rad bych ti teď dorovnal ted ale nefunguji dveře jim
Ta částka která mně dostane di minusu se strhne až pondělí budou chtít penále první den když to dorovnam pondělí odpoledne
Děkuji za odpověď
Banka ČSOB

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tiffany*
hodnocení

2x

Podle mne jste se dostal do povoleného přečerpání, což znamená, že aby banka mohla zaplatit Váš příkaz, musela Vám půjčit, samozřejmě za nějaký úrok. Jakmile tam (na svůj účet) peníze doplníte, tak půjčka se splatí, navíc zaplatíte ten úrok, což ošem za takto krátkou dobu nebude nic, co byste významněji pocítil. Je to lepší, než nechat platbu neuhrazenou pro nedostatek prostředků na účtě a dostat (od věřitele) penále nebo jinou sankci. Klidně si můžete nechat tuto věc vysvětlit na přepážce. Jinak mimo pracovní dobu se dveře v sídle pobočky, kde je bankomat, dají otevřít kartou.

uska*
hodnocení

0x

Předpokládám, že nemáte zřízený kontokorent. Při překročení běžného účtu bývá poplatek 200 - 300,- Kč + úroky 30% p.a. Poplatek je za porušení smlouvy klientem.

Starší článek je třeba zde

bankovnipoplatky.com/...

hodnocení

0x

Dám stranou to, že takovouhle děsnou "češtin" jsem viděla naposledy z překladače na google, a rovnou se vrhnu na odpověď: mám Eru, která patří pod ČSOB a jednou jsem také přečerpala (resp. jsem si tam nechala nějaké peníze, ale banka mi strhla pár poplatků a tím jsem se dostala do mínusu). Volala jsem hned do banky a bylo mi řečeno, že pokud uhradím co nejdříve, tak poplatky nebudou. Byla jsem ale v mínusu asi jenom 20 kč. Řekli mi, že to je zanedbatelná částka a i po uhrazení až třeba za dva/tři dny by "pokuta" byla v řádech halířů. Uhradila jsem hned ten den.

tiffany*

Kolikoli, nenapadlo Vás, že čeština není mateřským jazykem tazatele ;)?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]