Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubytování v okolí Housky

Od: dajka® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, velmi bychom chtěli navštívit hrad Housku, ale protože je to daleko a chci jet bez auta, zdá se mi úplně nemožné sehnat někde v okolí ubytování nebo něco, abychom někam jeden den dojeli a po přespání se tam vydali. Nemáte někdo nějaký tip. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Musíte jet o prázdninách? Penziony mají převážně týdenní pobyty, tak se nedivte, že na jednu noc je obtížné něco sehnat.

hrad-houska.cz/...

doplněno 29.07.16 22:08:

Autobuové spojení je omezeno o prázdninách a o víkendech. Vydejte se po sezóně ve všední dny. Určitě nějaký spoj najdete.

hodnocení

To je mi právě jedno, jestli o prázdninách nebo jindy, hlavně je tam velmi špatné spojení autobusy.

hodnocení

0x

Mimo sezónu ubytování v Doksech seženete, lidé, kteří pronajímají, tam mají "privat" vyvěšený v oknech. Ale na Housku je to bez auta celkem problém, nejblíž hradu Houska je vesnice Okna, ale jestli tam někdo pronajímá, to fakt netuším?

No, sice je to OT, ale já v Oknech přespal, vypadá to, že v tomhle statku, na seně nahoře na půdě. Spalo nás tam asi deset a cena byla lidová - lahev rumu nebo co jsme to tenkrát pili. Je to víc jak dvacet let :-D.

hodnocení

0x

Zkuste službu Booking.com. Případně sežeňte stan a zkuste nějaký autokemping.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]