Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemáte někdo prosím zkušenosti s tímto portálem ( nocowanie.cz/... Připadá mi trochu podezřele levný a zároveň jsem penziony zatím nenašla na jiných stránkách (ale nezkoušela jsem to u všech...), takže bych informace o jeho (ne)spolehlivosti velmi ocenila.
Předem děkuji za odpověď, Eliška Fleischmannová
Dobrý den, je to polský web a Vy jste našla jeho českou mutaci (je i slovenská). Nemám osobní zkušenost, ale nemám ani dojem "záludnosti". Jsou i na FCB, tak tam bude třeba více informací a názorů. Ceny jsou podle úrovně ubytování, tak výběr je na Vás. Zdravím!
Nemáte zač.
Dobrý den,
mockrát děkuji za odpověď! Ano, to je, pravda, z názvu patrné, že jde o polský web, možná jsem měla dát odkaz rovnou na něj. S těmi cenami jsem to myslela taky, že když jsem hledala na internetu ubytování v Gdaňsku, i ubytovny ne úplně v centru byly dražší než některé opravdu pěkné nabídky zde (což neznamená, že tam nejsou taky dražší, ale že se tak levné vůbec vyskytnou). Kouknout se na fb mě nenapadlo, ale mrknu na to. Ještě jednou díky za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.