Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neprojevuje city

Od: keby odpovědí: 5 změna:

Mám novou kamarádku, ke které cítím něco víc, co jsem před tím necítil. Chovám se k ní pěkně, ale ona ke mně nic moc neprojevuje. Štve mě to, protože jí mám rád. Ale působí na mě, jako bych jí byl ukradený.. nevím co dělat..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ogar
hodnocení

0x
Vydržet!Byt nápaditý, vtipný,pozorný a milý, ale ne vlezlý.To by bylo,aby nezabrala :)

hodnocení

0x

chvíli vydrž, jak píše ogar a pak mírně uber a uvidíš, jestli jí tvá pozornost bude chybět ;)

coco

Zalezi hodne na povaze, treba je introvertni a neumi dat najevo city, chce to jasne se vyjadrit, aby nebylo pochyb o jaky vztah mate zajem, jinak se to treba nikdy nevyvrbi :)

hodnocení

0x

City nelze vynutit..

friendzone
hodnocení

0x

Nevím jestli jste spolu a nebo ne ale máš to na nic.Dělá to hodně kluků chová se k holce hezky a ta holka je řadí do "JEN KAMARÁDI". Můj kamarád má hodně holek, které ho brali jako kamaráda a co mu pomohlo to bylo, že se na ně vykašlal a přestal s nimi komunikovat. Oni za ním pak hnedka začali lézt ale pak ve vztahu se stejně nesmíš chovat moc hodně nebo holka tě bude mít jistého a to ty nechceš. Je to všechno těžký. Vůbec se mi zdá, že já ten vztah beru jako nějakou počítačovou hru :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]