Nejste přihlášen/a.
Mám novou kamarádku, ke které cítím něco víc, co jsem před tím necítil. Chovám se k ní pěkně, ale ona ke mně nic moc neprojevuje. Štve mě to, protože jí mám rád. Ale působí na mě, jako bych jí byl ukradený.. nevím co dělat..
0x
Nevím jestli jste spolu a nebo ne ale máš to na nic.Dělá to hodně kluků chová se k holce hezky a ta holka je řadí do "JEN KAMARÁDI". Můj kamarád má hodně holek, které ho brali jako kamaráda a co mu pomohlo to bylo, že se na ně vykašlal a přestal s nimi komunikovat. Oni za ním pak hnedka začali lézt ale pak ve vztahu se stejně nesmíš chovat moc hodně nebo holka tě bude mít jistého a to ty nechceš. Je to všechno těžký. Vůbec se mi zdá, že já ten vztah beru jako nějakou počítačovou hru ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.