Nejste přihlášen/a.
Mám novou kamarádku, ke které cítím něco víc, co jsem před tím necítil. Chovám se k ní pěkně, ale ona ke mně nic moc neprojevuje. Štve mě to, protože jí mám rád. Ale působí na mě, jako bych jí byl ukradený.. nevím co dělat..
Nevím jestli jste spolu a nebo ne ale máš to na nic.Dělá to hodně kluků chová se k holce hezky a ta holka je řadí do "JEN KAMARÁDI". Můj kamarád má hodně holek, které ho brali jako kamaráda a co mu pomohlo to bylo, že se na ně vykašlal a přestal s nimi komunikovat. Oni za ním pak hnedka začali lézt ale pak ve vztahu se stejně nesmíš chovat moc hodně nebo holka tě bude mít jistého a to ty nechceš. Je to všechno těžký. Vůbec se mi zdá, že já ten vztah beru jako nějakou počítačovou hru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.