Nejste přihlášen/a.
Ahoj Lidi
Potřebuji poradit. Nečekaně odjíždíme na dovču do Chorvatska. Všude čtu kolik stojí ubytování v Eurech, ale nikde není psáno kolik stojí v jejich měně - v Kunách. Otázka zní - Berou chorvaté Kuny za ubytování? Mám v plánu vzít pár Eur na cestu a zbytek v jejich měně, ale bojím se že mi řeknou větu ve smyslu sorry ale kuny neberem -- naval euro..
Děkuji, Hanka
Tak děkuji za odpovědi. Usuzuji že bude lepší rozměnit hromadu peněz za eura abych se vůbec někde ubytovala. Z Prahy nejsem takže jdu do klasické banky, s tím nic neudělám. Je mi to trochu divné.Myslela jsem že to chorvaté mají jako u nás. Jejich měna je kuna a i euro. Myslela jsem že jejich měnu musí vzít. Tady u nás si nedokážu představit že kdybych pronajímala byteček a uvedla že přijímám pouze euro za ubytování a koruny neakceptovala..
Každopádně děkuji
Tak jse byla dneska vyměnit za Eura A Kuny. Moc nechybělo a zrušila jsem celou zaplacenou dovolenou! Jeden chybný krůček a skončila jsem na chirurgii. Pohmožděné šlachy. Nejdřív to vypadalo na zlomeninu kosti v nártu, tak jsem byla docela šťastná, že jen tohle. Jenže, než jsem se dostala domů, to už jsem nohou s bídou stlačila spojku, začalo to příšerně bolet a 2- 3 týdny léčba v klidu. Tak snad to nebude ještě kotník a nějaké komplikace. Doktorovi jsem řekla, že mně bolí jen nárt, tžak mi kotník nerentgenovali a pak jsem zjistila, že mně bolí a čím dál víc. Do Chorv. jedeme začátkem září, tak se jen modlím, aby nebyly komplikace. Říká se, že to bolí víc, jak zlomená noha, tak teď to můžu posoudit.Ppřed dvěma roky jsem si zlomila holeň v kotníku, ale tohle bolelo fakt víc. Teď mám prášky na bolest, tak to už nebolí, ale srpen mám zkažený a v sobotu mám pozvaných 16 lidí na oslavu narozenin manžela. To budu všechno asi chystat vleže na podlaze, nebo jinak nevím. To se mi ta výměna pěkně zvrhla, ach jo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.