Nejste přihlášen/a.
ahoj všem
mám takový dost asi divny dotaz...
Ale jak se dívate na to, když je v paru tim vyšši holka? a o dost..skoro o 10 cm...
já mám 177, ona 185...a mě to nevadí a on říka, že ji také ne...a co si mysli lidi je mě osobně jedno, ale nevim jak ji...a tak bojim se, že ji začne časem třeba vadit, že se na nás budou lidi divat jak na nejaky exoty a ze ona mě kvuli tomu opusti...
mám takový dost asi divny dotaz...
Ale jak se dívate na to, když je v paru tim vyšši holka? a o dost..skoro o 10 cm...
já mám 177, ona 185...a mě to nevadí a on říka, že ji také ne...a co si mysli lidi je mě osobně jedno, ale nevim jak ji...a tak bojim se, že ji začne časem třeba vadit, že se na nás budou lidi divat jak na nejaky exoty a ze ona mě kvuli tomu opusti...
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
A tobě záleží co říkají ostatní? Je to vztah jen vás dvou nebo si myslíš že ne? Myslíš že teď ji to neva a později jo?
Ony jsou teď některé holky jak vysoké jak žirafa...já o tom musim něco vědět pří mé výšce![*smich* *smich*]()
Ony jsou teď některé holky jak vysoké jak žirafa...já o tom musim něco vědět pří mé výšce
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]