Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlen i s krví

Od: ao65 odpovědí: 3 změna:
Zdravím, od středy mi nebylo dobře a potom jsem měl zvýšenou teplotu a bolest v krku silnou koupil jsem si tabletky a teď už to odeznělo. Jen mírně v pravé části krku pobolívá a teď vykašlávání ještě hleny s krví. Je to normální? Jinak už se cítím zdráv. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, v krku je to stále podrážděné, tak vykašláváte (což je dobře). Normální to bude, až nebudete mít potřebu vykašlávat. V těch hlenech té krve snad není mnoho - spíše "žilky" nebo "flíčky", že? Zdravím!

doplněno 26.07.16 17:34:

Dobře, ale čistou krev snad neplivete. Mohla to podráždit smažená strouhanka, která tam působila jako smirkový papír na dřevo. To bude dobré - jenom jezte "měkká" jídla.

doplněno 27.07.16 17:14:

blesik - on bude rozdíl mezi tím, jestli je někomu týden špatně a má zvýšenout teplotu nebo jestli někdo chrchlá a vykašlává krev delší dobu. Tazatel měl příznaky nemoci zřejmé a choroba už také odeznívá.

ao65
hodnocení

Bylo toho celkem dost ale myslím si že je to od toho jak jsem jedl oběd řízek, že se to rozdráždilo.

hodnocení

0x

Dejte se okamžitě vyšetřit! Není to normální! Moje kamarádka, doktorka, si to říkala taky, že prý si podráždila krk oříšky, jen pár drobných kapiček... A už není mezi námi. Chtějte RTG!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma hleny v krku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]