Nejste přihlášen/a.
Jaké údaje dát na osobní vizitku, samozřejmě jméno a příjmení s pozicí, tel, mail a dál?
Na vizitku davas informace, ktere chces predanim vizitky sdelit, ne?
Prakticky vzdy jsou to tedy hlavne jmeno a kontaktni informace.
Dal pak podle toho, k cemu presne ma vizitka slouzit tam muze byt treba pozice v zamestnani nebo druh cinnosti, kterou se zabyvas, sluzby, ktere nabizis, moto, ktere Te identifikuje, URL adresa...zkratka cokoliv, co tou vizitkou chces rict.
Dobrý den, údaje volte hlavně pravdivé, aktuální a trvalejší - např. číslo mobilu může být proměnné (ztráta nebo odcizení). Lepší a jistější je snad mail. adresa. Zdravím!
kuskus - to jste šikula .
kuskus - to je dobře, že se o to staráte. Já mám zase zkušenost, že rok stará vizitka už nemusí být aktuální - tel. číslo neexistuje. A měnit si mail. adresu, se změnou poskytovatele internetu, je snad zbytečné a takový člověk je potom také nedohledatelný.
ztráta mobilu nebo jeho odcizení ještě neznamená změnu čísla. Už jsem ztratil mobil dvakrát, a pořád mám stejné číso. Naopak mailovou adresu jsem již několikrát změnil (podle zaměstnání, poskytovatele etc.).
...nevím, zda jsem šikula (to jste posoudil Vy), vím ale, že při ztrátě mobilního telefonu nahlásím poskytovateli tuto skutečnost. Původní SIMka je poskytovatelem zablokována a mně je doručena SIMka nová se stejným číslem.
...reagoval jsem pouze na Vaše: "číslo mobilu může být proměnné (ztráta nebo odcizení)"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.