Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to příznak nemoci?

Od: julie* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, jsou to asi tři dny, co jsem začala strašně často chodit na záchod, chodím tam třeba i co 20 minut. V noci se kvůli tomu i dvakrát budím, což se mi v životě nestávalo.

Dříve jsem nepila nic jiného krom vody, ale je to asi týden co jsem začala pít zelený čaj. Tak jestli tohle na to může mít nějaký vliv?

Třeba dnes ráno jsem se probudila a aniž bych něco vypila, tak už jsem letěla po třetí na záchod.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rosa
hodnocení

2x

Ono nic se nemá přehánět. Pokud místo vody pijete pouze zelený čaj, tak jeden z vedlejších účinků je i právě časté močení. Takže zelený čaj zařadit do pitného režimu můžete, ale nikoliv pouze jako jediný zdroj tekutin.

hodnocení

0x

To vypadá že jste někde nastydla a máte zánět močáku.Zelený čaj a čaje obecně jsou sice trochu močopudné ale určitě ne tak že Vás budou prohánět každých 20 minut.

coco

Bude to nejspis tim zelenym cajem, zkuste ho prestat pit a uvidite sama, jak se to projevi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]