Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Při "kamarádském" přístupu se myslím nemusíte obávat nabídnout ve vhodné chvíli tykání, pravděpodobnost přijetí bude velká, již se nějakou dobu "znáte" takže víte zda si "rozumíte", "netýkavky" to většinou dávají najevo hned. Jako například můj nový soused, po přistěhování se odmítl byť jen "formálně seznámit" tzn. odmítl podanou ruku, odmítá odpovědět na pozdrav ...
Nejdřív jsem chtěla napsat, že to je děsnej v.., ale co když třeba pracuje u tajných služeb a chce být co nejvíce neznámý pro okolí? To máte těžké, jsou lidi, pro které všichni ostatní jsou "nebezpeční" a všechny podezřívají jen ze špatností. Nechte ho, to nepředěláte, možná časem. Každopádně jestli odmítl podanou ruku, má hodně drsné způsoby. Podaná ruka přece neznamená, že se vám musí svěřovat se svým životem.
Dobrý den, nebude - třeba na to čeká. Zdravím!
Já bych řekl, že Julie bude žena a potkává se na hřišti také se ženou. Milování nelze vyloučit, ale asi to nebude na pořadu dne - spíše si chce s jinou matkou potykat a možná více kamarádit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.