Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka tykání

Od: julie* odpovědí: 5 změna:
Chodíme na dětské hřiště, kde si náš syn hraje s dětmi a nejčastěji s holčičkou o půl roku mladší než je on sám a s její maminkou si hodně povídáme, ale zatím si pořád vykáme. Potkáváme se tam několikrát v týdnu. Nebude ode mně troufalé, když navrhnu tykání?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Proč by to bylo troufalé? Buď přijme, nebo ne.

janm*
hodnocení

2x

Dobrý den

Při "kamarádském" přístupu se myslím nemusíte obávat nabídnout ve vhodné chvíli tykání, pravděpodobnost přijetí bude velká, již se nějakou dobu "znáte" takže víte zda si "rozumíte", "netýkavky" to většinou dávají najevo hned. Jako například můj nový soused, po přistěhování se odmítl byť jen "formálně seznámit" tzn. odmítl podanou ruku, odmítá odpovědět na pozdrav ...

tiffany*

Nejdřív jsem chtěla napsat, že to je děsnej v.., ale co když třeba pracuje u tajných služeb a chce být co nejvíce neznámý pro okolí? To máte těžké, jsou lidi, pro které všichni ostatní jsou "nebezpeční" a všechny podezřívají jen ze špatností. Nechte ho, to nepředěláte, možná časem. Každopádně jestli odmítl podanou ruku, má hodně drsné způsoby. Podaná ruka přece neznamená, že se vám musí svěřovat se svým životem.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den, troufalé by to bylo, kdybyste nabízela tykání ženě podstatně starší, než jste vy sama. Ve vašem případě to asi nehrozí, tak směle do toho.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nebude - třeba na to čeká. Zdravím!

doplněno 26.07.16 06:34:

Já bych řekl, že Julie bude žena a potkává se na hřišti také se ženou. Milování nelze vyloučit, ale asi to nebude na pořadu dne - spíše si chce s jinou matkou potykat a možná více kamarádit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]