Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajímavosti v Brně

Od: radecka27® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, po dlouhé době jsme se rozhodli navštívit Brno a strávit tam prodloužený víkend na voucher. . Poradí mi někdo, prosím, kam nejlépe vyrazit a co navštívit za zajímavosti ve městě či okolí? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Milí rádcové, Špilberk se píše s k a Brněnský Bronx - místo, kde bydlí nepřizpůsobiví, už také není, co býval. Pokud bych byla takhle v Brně, tak bych jako "cizinec" asi navštívila vilu Tugendhat, koho to nebaví, tak výše řečené a k tomu starou radnici s vyhlídkou ve věži, podívat se po kostelích - je jich dost otevřeno, což není někde docela běžné, nakonec i Vaňkovka u nádraží není marná, pořád jsou tam venku vidět ty zbytky továrny, z které byla přestavěna. V okolí - co se dá stihnout za jeden den - třeba jet do Blanska do Moravského krasu, zámek v Rájci nad Svitavou, Lysice nebo na druhou stranu Slavkov či Bučovice. Pro masochisty doporučuji v teplech návštěvu brněnské Zoo - jít pěšky do kopce. Možná ještě hvězdárna na Kraví hoře a koupaliště hned vedle. Tak snad ještě někdo s něčím přispěje.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Záleží na tom, co máte rádi. Když historii - tak hrad Špilberg. Nebo hrobku kapucínů, taky zajímavé. Petrov s kostelem, tam se dá vyjít až do věže, ale odtamtud jsem prchla, měla jsem závrať. Asi by se toho našlo v Brně více, tak vám snad poradí ještě i jiní rádcové.

cechacek*
hodnocení

0x

Velmi pěkný Brněnský Bronx

hodnocení

0x

Kolem přehrady je to také moc krásné, i když v těch vedrech to tam asi bude rozpálené (jsou tam dost skály).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]