Nejste přihlášen/a.
Až vám bude aspoň 15 let tak to zkuste a uvidíte. Podle mě je mnohem náročnější složit 20 metráků uhlí.
Trapné to není vůbec ale opravdu je lepší to vyzkoušet a nemusíte přitom hned trhat nějaký rekord. Sex není jen o tom aktu spojení, hlavně po sexu se neodchází a s partnerem se mazlí, tak ne abyste hned po vyvrcholení šel sem, napsat nám jaké to bylo.
ani nevíte, jak rád bych to vyzkoušel, ale prostě nemám jak, nejsem vymetač diskoték, kde bych to zkoušel na každou Škoda jen, že holky v mém věku nejsou tak "sexuchtivé", na zemi by hned bylo krásněji
a samozřejmě bych hned svůj zážitek nešel hned troubit tady na poradnu
Nemusíš chodit na diksotéku a přesto si ženskou můžeš najít. Ony taky všechny nevymetaj diskotéky, to mi věř. Já svou ženu potkal v autobuse cestou ze školy.
Někdy potkáš fajn ženskou v místech, kde bys to nečekal. Hlavně nesmíš jít někam s cílem, že tam tu ženskou najdeš. Ony to na tobě poznaj, že je chceš strašně moc, budeš to mít napsané na čele a nebudou tě chtít. Jinak s klukama jezdíme každý rok na týdenní čundr. Vždy někam jinam a to bys koukal, jak se můžeš seznámit v kempu s pěknejma holkama. A na Moravě obzvlášť (tam jezdíme nejradši)
Trapné to není, spusta lidí čekala ještě déle .) každopádně, ono může i nemusí být fyzicky náročné, záleží, jak poctivě a jak dlouho se to provozuje :D
tak hlavně ze sexu má člověk nakonec větší radost, než po skládce uhlí. Ikdyž...je-li uhlí moje, nakonec je to vlastně taky radost.
magdon + lego - už dlouho jsem se tak nezasmála !
Jo, a kde lze potkat dívku? V zájmových organizacích, oddílech, kroužcích, na turist. vycházkách, exkursích, přednáškách, různých akcích, při cestách vlakem, prý často na svatbách svých známých, na srazech, v divadle, vystoupeních, na koupalištích...Zjistěte si, co máte v okolí za možnosti. Sezením doma si nepomůžete. Jen nehledejte tam, kde vám to nesedí: např. v hospodě, na diskotéce, v pivnici...A pokaždé hodně pomůže humor a úsměv. Pohodoví a pozorní kluci přitahují.
A k otázce fyzické náročnosti sexu. To je tak fajn, že se to neřeší. Obecně zdatnej je na tom líp, ale jsou způsoby, které nevyčerpají a potěší stejně.
Zdravím,
svého času jsem někdě četl, že co se týký fyzické námahy, tak jedna soulož je rovna cca výstupu po schodech do úrovně 3. patra.
Nikdy mne nenapadlo to ověřovat v praxi, ale je fakt, že byly doby, kdy jsme běhali kvůli souloži po schodech i výš než jen do 3. patra.
Jinak šikovný chlap, když už na to fyzicky nestačí, se z toho ale dokáže vždycky vylízat
To se přece nedá nijak měřit,co sex to originál. Záleží jak rychle a kvalitně jej děláš,záleží kde ho děláš-v autě bude náročnější než někde v pohodlný posteli. Taky záleží jak jsi fyzicky zdatný,pokud jsi 150kilová bečka sádla a vůbec se ti podaří zasunout,tak po dvou taktech z tebe bude lejt jak z prokoplý studny a funět jak lokomotiva,pokud jsi vytrénovaný tak ti 15 minutový číslo skoro ani nepřijde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.