Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výlet do Prahy

Od: smaiky odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
za týden jedu do Prahy na výlet a nerad bych zapomněl na nějaké zajímavé místa apod. Ptám se tedy, která místa mám navštívit. Ale aby to stálo za to :)
Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Praha je na 1 den málo, to budete spíš uštvaný. Inspirujte se např. zde kamvpraze.info/... Užijte si výlet, vůbec nevadí když nějaké památky necháte na příště. L

sebod*

A já doplním Liduš. Radši si v klídku vychutnejte 3-4 památky, než v rychlosti a nervozitě 10

hodnocení

0x

Den je opravdu málo.Okruh-Václav. náměstí k Orloji,stihnout na celou hodinu,pak směr Karlův most,projít se po Kampě,dále k Pražskému Hradu-střídání stráží,Zahrady Pražského hradu+vinice,nádherný výhled na Prahu,pak dolů po Starých zámeckých schodech,cestou dolů vlevo je muzeum hraček-aspoň myslím,že tam ještě je,i bez dětí vás to tam nadchne,byli jsme tam jen sami 2 s manželem,někam na obídek-v bočních uličkách se dobře najíte do 100,- dobré tipy najdete také na www.kudyznudy.cz, přeji příjemný výlet,já byla v Praze už minimálně 10-12 x a ještě jsem zdaleka neviděla vše,co bych chtěla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]