Nejste přihlášen/a.
Chci prodávat Swarovski šperky, nevíte někdo, jak získat od firmy Swarovski povolení či slmouvu, nebo jak to nazvat. Platí prý, že abych mohla napsat o předmětu, že je to Swarovski, tak musím mít nějaké jejich povolení. Co jsem se koukala na jejich stránky, mají vše anglicky. ŽL si budu vyřizovat po létě.
Velmi pochybuji, že s Vámi firma Swarovski uzavře franchise. To byste musela mít luxusní butique podle jejich kritérií, pokud byste se specializovala pouze na jejich výrobky. Nebo už zavedené zlatnictví, nebo stříbrnictví, abyste od nich získala pouze některé výrobky k prodeji. A je samozřejmé, že v žádném případě nemůžete prodávat cokoliv, třeba nějaké čínské napodobeniny, nebo naše české šperky-bižuterii, pod jménem této firmy, protože byste zaplatila takovou pokutu za zneužití jejich jména, že byste to do smrti nezaplatila. A mimochodem, naše křišťálová bižuterie je také krásná a s tím byste určitě problémy neměla. Vybrala jste si značku Swarovski, ale to je nejdražší značka v tomto oboru a ta si to sakra hlídá. Já jsem za jeden zip této značky zaplatila v přepočtu 800 Kč. Ale je to zip, který se tady ani nedá koupit a je to na něm vidět na dálku.
A je mi dost divné že píšete, "chci prodávat šperky Swarovski", podle všeho žádné zboží od něho nemáte a ptáte se na smlouvu. Tak co to vlastně chcete prodávat? Máte to nějak celé popletené, Obchodník nesmí klamat zákazníka. To je trestné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.