Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá číslo ale hovor nepřijme

Od: tajemnak* odpovědí: 10 změna:
Zdravím,
celkem casto se mi stava ze dostanu od divky telefonni cislo, celkem nadsene, na rozloucenou se obejmeme a pote kdyz se nasledujici dny (obvykle do 24h )snazim ozvat, telefon nebere.
Jasne, do hlavy jim nevidime. Napada me, co by vas odradilo od toho to cislo "tipnout", kde jsem udelal chybu.
Vzdy slecnu prozvanim, aby mela moznost vedet kdo ji vola a pote se rozloucim.
Diky za rady :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj. Nemusíš hledat chybu u sebe. Pokud slečna dá někomu dobrovolně tlf. číslo a pak s dotyčným nechce hovořit a neumí mu to říci na férovku, pak je chyba na její straně.

kakamila
hodnocení

0x

A tu reklamu s tím číslem jsi viděl?

tajemnak*
hodnocení

Coze? Ted vam asi uplne nerozumim. Jakou reklamu myslite?
kakamila

Sledujte lépe reklamy a méně Facebook...

mitas
Opravdu bezva rada...

lucie*
hodnocení

0x

to je úplně normální.Holka nechce urazit a proč né?vezme si nebo dá číslo.No a potom je třeba střízlvá*smich*a zjistí,že vlastně o seznámení nestála.No a vážně,když jsme se někde dobře bavili tak mi ten člověk přišel sympatický,byla sranda...tak proč mu nedát číslo.Ale potom za pár dní(hodin) jsem to už viděla jinak,že se ke mě vlastně nehodí,že mám ráda jiné typy atd.Raději jsem měla sms,kde jsem si to mohla v klidu rozmyslet,lépe a klidněji se mi komunikovalo a přes sms se i jednodušeji končí vztah,který vlastně ani nezačal.Hovor po tel mi přišel už hodně osobní,vážný.Takže zkuste sms,třeba jim to taky vadí.

wetwe
hodnocení

0x

Buď se jí nechtělo říkat ne (protože potom většinou následuje: a proč né? a další otázky), nebo nechce mluvit a raši by si psala smsky.

tajemnak*
hodnocení

Už jsem pár čísel ze slusnosti dostal a myslim, ze tohle ten pripad rozhodne nebyl.
Uz odepsala (3h po) ze nemuze mluvit.
JinK se snazim brat si cislo, kdyz je zajem evidentni (a oboustranny), jinak to nema smysl - ztrata casu, neprijemne pocity jak tomu druhymu rict ze neni zajem...
Diky za RELEVANTNI odpovedi, vzdycky se sem rad vracim. Neodpovidam, jelikoz malokdy vim o problrmatice dost na to, abych poradil.

hodnocení

0x

Byla namol a když vystřízlivěla ani si tě nepamatuje. Nebo pamatuje, ale už vystřízlivěla proto to nebere.

dam®
hodnocení

0x

Někdo to má třeba jako lajky na fb. množství, někdo to má na chlubení - kolik že lidí "nezná" vymaž záznam pro tvúj klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]