Zdravím, celkem casto se mi stava ze dostanu od divky telefonni cislo, celkem nadsene, na rozloucenou se obejmeme a pote kdyz se nasledujici dny (obvykle do 24h )snazim ozvat, telefon nebere. Jasne, do hlavy jim nevidime. Napada me, co by vas odradilo od toho to cislo "tipnout", kde jsem udelal chybu. Vzdy slecnu prozvanim, aby mela moznost vedet kdo ji vola a pote se rozloucim. Diky za rady
Ahoj. Nemusíš hledat chybu u sebe. Pokud slečna dá někomu dobrovolně tlf. číslo a pak s dotyčným nechce hovořit a neumí mu to říci na férovku, pak je chyba na její straně.
to je úplně normální.Holka nechce urazit a proč né?vezme si nebo dá číslo.No a potom je třeba střízlváa zjistí,že vlastně o seznámení nestála.No a vážně,když jsme se někde dobře bavili tak mi ten člověk přišel sympatický,byla sranda...tak proč mu nedát číslo.Ale potom za pár dní(hodin) jsem to už viděla jinak,že se ke mě vlastně nehodí,že mám ráda jiné typy atd.Raději jsem měla sms,kde jsem si to mohla v klidu rozmyslet,lépe a klidněji se mi komunikovalo a přes sms se i jednodušeji končí vztah,který vlastně ani nezačal.Hovor po tel mi přišel už hodně osobní,vážný.Takže zkuste sms,třeba jim to taky vadí.
Buď se jí nechtělo říkat ne (protože potom většinou následuje: a proč né? a další otázky), nebo nechce mluvit a raši by si psala smsky.
tajemnak*
Už jsem pár čísel ze slusnosti dostal a myslim, ze tohle ten pripad rozhodne nebyl. Uz odepsala (3h po) ze nemuze mluvit. JinK se snazim brat si cislo, kdyz je zajem evidentni (a oboustranny), jinak to nema smysl - ztrata casu, neprijemne pocity jak tomu druhymu rict ze neni zajem... Diky za RELEVANTNI odpovedi, vzdycky se sem rad vracim. Neodpovidam, jelikoz malokdy vim o problrmatice dost na to, abych poradil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.