Nejste přihlášen/a.
Myslíte si, že se někdy vrátí staré dobré časy šňupacího tabáku? Můj názor je ten, že v důsledku celosvětového tlaku na omezení kouření určitě část milovníků tabáku zas objeví tuto skoro zapomenutou vášeň našich předků...
Nikoho takového neznám, ale vím, že šňupací tabák existuje
Myslím, že to je zbožné přání producentů tabáku.. Kouření totiž není o nikotinu, stejně jako pití kávy nebo čaje. Je to rituál, duševní stav mysli a pocit uvolnění. Šňupnutí sice dostane do krve nikotin mnohem rychleji a větší množství než cigáro nebo doutník ale mnohem rychleji účinek pomine. Když už si někdo chce odprásknout nosní přepážku, jsou určitě příjemnější látky
Tabák šňupu už osm let. Doufám, že šňupání tabáku se stane populárnějším. Je to krásný rituál, kterým jsem plně nahradil kouření cigaret. Podle mého názoru nejsem závislý na nikotinu, ale na potřebě rituálů ve společnosti, v práci a doma. Neustále objevuji nové značky tabáků a příchutě. Nosní přepážku si tím nikdo neodpráskne, pokud tedy nesjíždí ve velkém "lajny", jak jsem již pár lidí viděl. Šňupací tabák má svá pravidla šňupání, jak je vidět i ve videu. Stačí málo. Kdo to šňupe brčkem, tak plýtvá a hlavně to dostává tam, kam nemá, až do vrchní části nosu. Tabák musí zůstat vespod a po pár minutách vysmrkat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.