Nejste přihlášen/a.
Ahoj jsem 7 let ženatý a máme spolu 2 děti je normální když moje manželka vyhledává na internetu:
sex v autě, co chtějí muži od milenek, mladší kluk o 7 let, starší žena mladší muř, vdaná žena a milenec, zamilované sms, 1.rande, mladší milenec sex s milencem?
5x
Ne
Dobrý den, berte to tak, že Vaše paní potřebuje ventil a toto jí dělá dobře. Je to jen na internetu, tak jsou to (zatím) jen její sexuální fantazie nebo touhy. Možná tam pouze čte, možná tam komunikuje, ale v reálu je stále u Vás. Tak si to šmírováním nepodělejte. Zdravím!
P.S. Zatím milence nemá, ale možná by ho ráda měla (alespoň virtuálního).
3x
Odpoví vám ona - vy se zamyslete, jestli dáváte své ženě dostatek svého času, pomáháte jí s dětmi, domácností, přitom ji pozvete sem tam na večeři (nebo ji uvaříte), do kina či divadla...
doplněno 23.07.16 18:23:
Zkuste ještě nějakou změnu - domluvte hlídání, vemte ji ven na romantiku se sexem v přírodě nebo tak něco...
Při stavbě RD a zvláště s dětmi a prací k tomu je život velmi náročný a únavný - i manželka, která "se doma vlastně jen stará o děti" má potřebu sem tam někdy změnit image, zažít něco extra...
Na "riziko" milence nemyslete - snažte se dál. Pokud začnete žárlit, jistě se to projeví a k tomu velmi negativně. Kdyby neměla žádného, asi by časem našla...
Poslední rok stavíme barák a ona mi tam často pomáhá. Většinu času trávíme spolu, chodíme na procházky, večeře, posezení do restaurací - hlavně tam kde mají hrací koutek, atd...
pomáhám s dětmi co se dá koupeme je na střídačku, připravuji mléko, krmím je, vysávám, občas i žehlím, myju nádobí, myslím že se snažím pomoci jak jen to jde
1x
Proč vůbec pátráte co vaše žena dělá na internetu? Proč by měla mít milence?
doplněno 23.07.16 18:28:
Já taky chodím na free foto...a milence fakt nemám a nehledám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
čekejte prosím, probíhá přenos dat...