Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělal jsem závěrečnou zkoušku

Od: kellne odpovědí: 5 změna:

V pondělí jsem udělal řidičák. Co teď bude následovat? Učitel říkal, že mám čekat až se ozve.

To mi dá rovnou řidičák a budu moct jezdit nebo to budu muset posílat na úřad nebo jak?

Díky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

Protokol o složení zkoušky je vždy předán na evidenci řidičů a učitel se vám ozve s informací, kdy si můžete o svůj ŘP zažádat

22.07.16 19:44
hodnocení

1x

Gratuluji *tanec*

hodnocení

1x

Proc se nezeptat rovnou ucitele, ze?

lucie*
hodnocení

0x

...přesně tak,učitel Vám poví kdy si máte dojít na MÚ(výdej řidičských průkazů)a vemte si sebou fotky!u nás potom pošlou cca do 14dnů sms,že je průkaz hotov.

hodnocení

0x

Na vystavení ŘP se čeká nyní asi týden. Vzpomínám na své zkoušky:

21. 5. 1973: dopoledne jsme odjezdili, instruktor /dnes již, chudák, po smrti/, nám řekl, ať přijdeme do autoškoly ve 13 hodin, že dostaneme slavnostně ŘP. Tak jsme šly s kamarádkami čekat do městského parku, no a když už jsme byly "dospělé" a zvládly řidičák, zapálily jsme si na oslavu kjlejky. /CLEA/. Vzpomínáte? A všem nám pak bylo mírně šoufl. *blee* Nebyly jsme zvyklé na tolik nových věcí najednou /ty klejky a ten řidičák/.*smich*

No a ve 13 hodin jsme s velkou slávou, s přísně se tvářícími příslušníky VB před sebou, dostali růžové knížečky. Móóóc mi to na tehdejší fotce slušelo. To už bych dneska o své fotce říct nemohla. Škoda, že mi tento RETRO řidičák nenechali. Dneska tam vypadám ...no, škoda slov! ;) Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]