Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám PID - mohu být uvězněn

Od: svoboda odpovědí: 10 změna:

Jsem bývylý jednatel společnosti a jsem řešen za krácení daně. V současný době mi byl přiznán plný invalidní důchod a to asi doživotně. Mám úbytek svalové hmoty, zánět nervových končetin, cukrovku 2 typu a degerovanou páteř. V případě prokázání mé viny mohu být s touto nemocí uvězněn/ mám problémy s pohybem7 děkuji za odpověď

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marketka*
hodnocení

1x

Doplaťte tu daň a nemusíte to řešit - pak uvězněn nebudete.

Jinak uvězněn samozřejmě můžete být i jako invalida. Třeba takoví feťáci, alkoholici nebo různí psychopati mívají rovněž dost zdravotních problémů a bývají invalidní ve 3. stupni, přesto bručí v base. Kriminál není jen pro zdravé.

hodnocení

1x

V base se SEDÍ, to jistě víte. Takže nebudete lítat po objektu a při sezení Vám bude v base dobře. Co Vám bude chybět? Dokonce i stravu dostanete diabetickou a já si ji musím kupovat. Víte, co to stojí?

Vzpomínáte na tu starou odrhovačku,? kterou jsme zpívali u táboráku: TAM V KRIMINÁLE, TAM MY SE MÁME, TAM NOSEJ ŽRÁDLO NA PODNOSE...

Mám také cukrovku 2. typu, mám pár měsíců umělé koleno - a co nadělám? Kdybych něco provedla, chápu, že by následoval trest a musela bych basu zvládnout. Měl jste o tom uvažovat dřív a ne se teď ohánět svými neduhy. Máte toho asi poněkud degenerovaného víc, než jen tu páteř, člověk by měl uvažovat, co je slušné, dobré a co ne. Dřív jste podváděl a jakmile se začne uvažovat o trestu, ó, jste velice nemocný. Tak jste se měl dříve léčit, ležet v posteli, když jste takový lazar a nepodvádět.

Připomínáte mi pana Janouška, který ožralý lítal autem po městě, srazil úmyslně ženu a teď, když má přijít trest, si raději nechal otevřít budku. Co tam asi páni doktoři našli, je jasné! *ee*

Chovejte se jako chlap, nebyl jste poctivý, trest prostě musí přijít. To by jinak nešlo. A podřiďte se rozhodnutí, v base se o Vás postarají po všech stránkách. Možná si tam dokonce najdete i zpřízněnou duši! :-D Jaga.

Nezlobte se, ale nemám ráda, když někdo obchází zákon a pak ustrašeně skřehotá, jak by se z toho mohl vyvléknout. Stačí se podívat na naše "mocné". Ať Vám paní pošle buchty s pilníkem!

hodnocení

0x
neboj, věznice jsou bezbariérové. s vozíčkem budeš lítat sem a tam.

hodnocení

0x
Ano uveznen byt muzete.
Doktor muze nedoporucit uvezneni.
Nevim jak to je , ale existuji jiz i domaci vezeni...

gituska*
hodnocení

0x

Myslím,že uvězněný nebudeš.Přeji aby ti bylo lépe a lépe.

"Přeji aby ti bylo lépe a lépe."

...a mohli Vás tak uvěznit hned, jak dojde ke zlepšení Vašeho zdraví.

partys*
hodnocení

0x

Ano půjdete bručet,lapák pro vozíčkáře je v Plzni.

hodnocení

0x
Když se mi blížil důchod, srandoval jsem, že se nechám zavřít. Celý život jsem platil daně, tak ať se stát na stará kolena postará...
.
V base je ubytování, strava, kultura, zdravotní starostlivost, společnost a sex a další vymoženosti, které mnoho důchodců na svobodě nemá. Pak je jim svoboda na...
.
Naštěstí jsem dostal rozum.
alena1

Dobrý den,

vaše odpověď mě velice pobavila. Pak jsem si ale uvědomila, jak hořkou pravdu o převážné většině důchodců máte.

hodnocení

0x

Uvězněný pochopitelně být můžete. Pokud bude váš zdravotní stav opravdu špatný, je možné požádat o odklad nástupu trestu. Jinak se můžete léčit ve vězeňské nemocnici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]