Nejste přihlášen/a.
Jsem bývylý jednatel společnosti a jsem řešen za krácení daně. V současný době mi byl přiznán plný invalidní důchod a to asi doživotně. Mám úbytek svalové hmoty, zánět nervových končetin, cukrovku 2 typu a degerovanou páteř. V případě prokázání mé viny mohu být s touto nemocí uvězněn/ mám problémy s pohybem7 děkuji za odpověď
Doplaťte tu daň a nemusíte to řešit - pak uvězněn nebudete.
Jinak uvězněn samozřejmě můžete být i jako invalida. Třeba takoví feťáci, alkoholici nebo různí psychopati mívají rovněž dost zdravotních problémů a bývají invalidní ve 3. stupni, přesto bručí v base. Kriminál není jen pro zdravé.
V base se SEDÍ, to jistě víte. Takže nebudete lítat po objektu a při sezení Vám bude v base dobře. Co Vám bude chybět? Dokonce i stravu dostanete diabetickou a já si ji musím kupovat. Víte, co to stojí?
Vzpomínáte na tu starou odrhovačku,? kterou jsme zpívali u táboráku: TAM V KRIMINÁLE, TAM MY SE MÁME, TAM NOSEJ ŽRÁDLO NA PODNOSE...
Mám také cukrovku 2. typu, mám pár měsíců umělé koleno - a co nadělám? Kdybych něco provedla, chápu, že by následoval trest a musela bych basu zvládnout. Měl jste o tom uvažovat dřív a ne se teď ohánět svými neduhy. Máte toho asi poněkud degenerovaného víc, než jen tu páteř, člověk by měl uvažovat, co je slušné, dobré a co ne. Dřív jste podváděl a jakmile se začne uvažovat o trestu, ó, jste velice nemocný. Tak jste se měl dříve léčit, ležet v posteli, když jste takový lazar a nepodvádět.
Připomínáte mi pana Janouška, který ožralý lítal autem po městě, srazil úmyslně ženu a teď, když má přijít trest, si raději nechal otevřít budku. Co tam asi páni doktoři našli, je jasné!
Chovejte se jako chlap, nebyl jste poctivý, trest prostě musí přijít. To by jinak nešlo. A podřiďte se rozhodnutí, v base se o Vás postarají po všech stránkách. Možná si tam dokonce najdete i zpřízněnou duši! Jaga.
Nezlobte se, ale nemám ráda, když někdo obchází zákon a pak ustrašeně skřehotá, jak by se z toho mohl vyvléknout. Stačí se podívat na naše "mocné". Ať Vám paní pošle buchty s pilníkem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.