Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízká teplota na pracovišti

Od: an3t4 odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, možná to sem nepatří, ale třeba mi někdo poradí...
?pracuji v marketu, dělam v mléčném úseku..
chtěla jsem se zeptat, zda nemáme právo na příplatek za chlad na pracovišti..
bylo mi řečeno, že příplatek nemáme, protože tam není takový chlad a pohybem se zahřejeme
nebo nevíte, na koho se s dotazem obrátit?
dekuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle mě za toto nárok na příplatek není. Příplatek máte za přesčasy, za svátky...Ale za chlad? Jistě zas není pořád a není tak strašný, aby dostal prodavač angínu. V létě je to navíc i docela příjemné. To by si pekaři zase museli stěžovat na horko u pece. U zeleniny zase pořád musíte zametat, jak padá z bedniček nečistota. U piva se můžete pořezat střepy z rozbité láhve.

Buďte u mouky, tam podle mě nehrozí nic. Leda že by balík mouky spadl na nohu. ;) Jaga.

albatros498022*
hodnocení

0x

Obraťte se na Hygienickou stanici.

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý večer.Příplatky se zaměstnavateli nechce dávat,jelikož by měl malé zisky.To by jste chtěla moc po zaměstnavateli.Jestli se Vám to nelíbí tak venku čekají další řeknou :)

hodnocení

0x

Místo vytouženého příplatku taky můžete dostat firemní softšelku. Ale i tak lepší než nic :)

Naši montéři taky dostanou v zimě zateplenou bundu, a to je venku větší kosa než u regálu s mlíkem :)

hahanaj*
hodnocení

0x

co vím tak se fasuje bunda "z flízu "-žádné jiné vymoženosti ne

doplněno 21.07.16 10:25:

pokud se chodí pro zboží do místnosti chlaďáku" tam visí u dveří teplá bunda - tu si každý kdo vejde navlíkl ...

cechacek*
hodnocení

0x

Podívejte se na Nařízení vlády zák. č. 361/2007 Sb., dle mého názoru by teplota něměla být nižší než 14 st.

hodnocení

0x
Ve skladu je v zimě kolem 0°C a skladnici určitě příplatky za to nemají. Mají výhodu, že v létě je venku přes třicet a ve skladu kolem dvacítky. :)
majsterjoe*
Taky ale mají nárok na různé přestávky na ohřev, takže nic není tak černobílé

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]