Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemoc růže

Od: klepi® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak dlouho trvá než se člověk zbaví růže.

Děkuji za odpověď.

Václav

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rammsteinfan*
hodnocení

0x

Dobrý den,

léčba antibiotiky trvá 10 až 14 dní, příznaky jako nevolnost a teplota zmizí již do jednoho, maximálně dvou dnů. Změny na kůži si vyžádají až několik týdnů k úplnému vyhojení a zklidnění. Můžete tomu pomoci chladivými obklady, posléze mastí s ichtamolem. Doufám, že jsem Vám trochu pomohla. :)

cicko*
hodnocení

0x

Je to individuální u každého jedince. Klidně od 14-ti dnů až do smrti.

hodnocení

až do smrti? No tak to si to pujdu radši hodit.

dejavu*

Nebojte, většinou se daří to vyhojit penicilínovými antibiotiky. Může se to stát chronickým, ale většínou se to daří vyhojit a nevrací se. Nesmíte zanedbat léčbu, jít včas a konec léčby by měl být ukončen pendeponovou injekcí. Pokud nejste diabeti, nemáte nějak silně narušený žilní systém, tak věřím, že to bude v pohodě. Nic si neházejte. Mně štípla včela a tuto nepříjemnost jsem si též prožila, po odléčení se to nikdy nevrátilo. Otec ji měl po úraze, též už se mu neopakovala.

luciebartonova

Dobrý den chci se zeptat jestli nemoc růže je dědičná protože tu nemoc má můj tatínek a měla ji i moje babička děkuji za odpoved

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]