Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak dlouho trvá než se člověk zbaví růže.
Děkuji za odpověď.
Václav
Dobrý den,
léčba antibiotiky trvá 10 až 14 dní, příznaky jako nevolnost a teplota zmizí již do jednoho, maximálně dvou dnů. Změny na kůži si vyžádají až několik týdnů k úplnému vyhojení a zklidnění. Můžete tomu pomoci chladivými obklady, posléze mastí s ichtamolem. Doufám, že jsem Vám trochu pomohla.
Nebojte, většinou se daří to vyhojit penicilínovými antibiotiky. Může se to stát chronickým, ale většínou se to daří vyhojit a nevrací se. Nesmíte zanedbat léčbu, jít včas a konec léčby by měl být ukončen pendeponovou injekcí. Pokud nejste diabeti, nemáte nějak silně narušený žilní systém, tak věřím, že to bude v pohodě. Nic si neházejte. Mně štípla včela a tuto nepříjemnost jsem si též prožila, po odléčení se to nikdy nevrátilo. Otec ji měl po úraze, též už se mu neopakovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.