Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvladnout paleni zahy bez leku

Od: xib1 odpovědí: 11 změna:
Cim zahnat paleni zahy, kdyz nejsou po ruce leky?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jedlá soda nebo napití se mléka.

hahanaj*
hodnocení

1x

zní to neuvěřitelně pomůže lžíce plnotučné hořčice - mně tedy ano

mil®
hodnocení

1x

Napiju se mlíka.

repkin*
hodnocení

0x

Najít příčinu. U mě to bylo jednoduché, více pohybu, méně kořeněných jídel, přestal jsem pít minerálky, kofoly apod. ve velkém, piju jen čistou vodu, sem tam sirup. Minireálky a kofoly si dávám jen občas a mám klid. Stejně tak mi nedělají dobře Milka tyčinky.

hodnocení

0x

Trochu jedlé sody rozmíchat ve vodě a vypít. Někdy pomůže i voda s citronem.

fran56ris*
hodnocení

0x

Co pamatuji,tak máma si nakapala na kostku cukru Alpu a pomáhalo jí to.

Prý pomůže i ocet s vodou.Z ní to šíleně,ale žaludeční štávy jsou jinéno složení a octová voda je neutralizuje.

hodnocení

0x

Můžete taky zkusit sníst několik mandlí - mojí mamince to pomáhá (nevím, kdo jí to poradil, ale nejspíš to funguje). I na internetu jsem na toto téma našla pár článků.

zwiki*
hodnocení

0x

Něco tučnějšího spolknout nebo napít mléka.

stir*
hodnocení

0x

zdrave jist a nebude palit!

hodnocení

0x

Ja pocucávám pomalu 2-3 malé smetánky do kávy studené přímo z lednice a pomůže mi to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]