Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpis smlouvy přes email

Od: ivo® odpovědí: 4 změna:

Firma mi poslala smlovu k podpisu a abych ji podepsanou poslal zpět.

Smlouvu jsem vytiskl.podepsal,naskenoval a poslal zpět.Existuje nějaké řešení kdybych neměl tiskárnu ani skener aby smlouva byla platná?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Měli Vám poslat dvě smlouvy, jednu Vaši a jednu pro ně. Vy byste měl obě podepsat a poslal v dopise Českou poštou zpět. Tam na firmě podepíší, dají razítko, a 1 posílají opět Vám. Každá strana má original podepsaný oběmi stranami.? Ježiši nevím koncovky*zed*

Dřív se to jinak snad ani nedělalo. Snad ještě pouze osobně.

doplněno 20.07.16 14:09:

asi oběma stranami, ale myslela jsem, že musí být shoda.

planetka*

pohanka má pravdu-nedávno jsem dostal dopis od Čez o smlouvě 2.X stejný tiskopis k podepsání jeden si nechat a druhý jim podepsaný zaslat k orazitkování..atd.a pak znovu zaslat Vám.jako jsem to měl já s Čezem.*placni*

doplněno 20.07.16 13:44:

Ježiši" Já ani nevím co jsou koncovky.:-D

uska*
hodnocení

0x

Já to dělám takto - vyhotovím 1 x smlouvu, podepíši, orazítkuji a pošlu e-mailem. Zákazník si vy vytiskne podepíše a zašle oskenovanou s podpisem zpět.

Pokud zákazník neovládá PC, tak posílám podepsané, orazítkované smlouvy dvě, jednu si nechá a druhou podepíše a zašle poštou zpět.

albatros498022*
hodnocení

0x

Existuje jet smlouvu podepsat osobně. Popřípadě je mnoho možností, kde toto vše mají a není problém použít / veřejné knihovny, informační centra, internetové kavárny apod/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]