Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít nevlastní sestru?

Od: jl odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,hledám nevlastní sestru a nevím kde začít.Znám jen křestní jméno,jméno otce a stát kde žije.Poradíte mi?

Děkuji Jana

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Ahoj Jano! Zkuste se obrátit v tomto případě na Červený kříž, mají jistě zkušenosti. *klik*

doplněno 30.09.09 18:32:

cervenykriz.eu/...

jl
hodnocení

Ahoj Lidko,díky za tip,určitě to zkusím*slunce*

hodnocení

0x

Zkuste Poštu pro Tebe,tam najdou,hodně krkolomné případy..*palec*

jl
hodnocení

Děkuji,zkusím to...Jana

hodnocení

0x

co tak v první řadě kontaktovat jejího otce? ten by měl (mohl) o vlastní krvi vědět více, ne?

zadejte jméno otce, případně více údajů, koukneme se po něm...

už tu takovýchto případů bylo více.. napište ve vyhledavači heslo HLEDÁM... tu hned vpravo modrá rubrika ►►

jl
hodnocení

To asi máte pravdu...byl to náš společný otec a o sestře jsem se dozvěděla včera na tatínkově pohřbu

dusatka*

No a já mám pro vás dobrou zprávu, v tom případě to není sestra nevlastní, ale je to přímo sestra vlastní.

viz www.poradte.cz/sp/...

A přeji hodně úspěchů při hledání!

jabraka*

Je jasné,že jste sourozenci vlastní,a v tomto případě bude státní notářství vyhledávat dědice.Budete spolu kontaktováni.

JABRAKA

martini*
hodnocení

0x

Pokud tatínek zemřel, bude se řešit dědictví, podle jeho posledního bydliště ustanoví soud notáře v tomto obvodu a ten bude zjišťovat dědice a děti jsou neopomenutelní, takže se určitě přihlašte a k vaší sestře nebude daleko. Notář má přístup do centrální evidence obyvatel a tam budete se sestrou asi uvedeny u otce obě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]