Nejste přihlášen/a.
Obávám se, že nedostanete žádnou výhodu. Reflux je hodně rozšířený problém. Moje jedenačtyřicetiletá dcera s ním bojuje od dítěte. V současnosti bere nějaké prášky asi půl hodiny před jídlem. Také si velmi pochvaluje akupunkturu, která ji na nějakou dobu problémů zbaví. V současnosti pracuje ve zdravotnictví. Nikdy na reflux neměla nemocenskou nebo nějaké úlevy.
Tak jsem ten status dnes DOSTALA Hurá! Zřejmě OSSZ vzala v potaz, že mám vícero různých zdravotních komplikací. Ani jsem nemusela podávat odvolání, dostala jsem jej hned.
Děkuji! Už se nemusím tolik bát, že mě začátkem podzimu z každého zaměstnání vyhodí Toť úleva...
Nechápu, mám to samé a nikdy by mě nenapadlo považovat se za osobu zdravotně znevýhodněnou. A to jsem kašlávala tak, že se za mnou lidé na ulici otáčeli. Trvalo rok až dva, než se to dalo do pořádku a nyní ani nepoužívám kortikoidy. Nevím čeho chcete dosáhnout? S takovým přístupem a malými dětmi vás opravdu nikdo nezaměstná.
Nemůžete vědět, zda máte to samé. Já tím trpím už 8.rok. Byla jsem na spoustě speciálních vyšetření. Výsledek zkoumání revizního lékáře jsem neměla možnost ovlivnit. Měl v rukou jen lékařské zprávy. O jakém postoji tedy mluvíte? Vy byste zaměstnal někoho, kdo třičtvrtě roku denně ustavičně kašle a to i záchvatovitě, a z nemocí se léčí čtyřikrát déle než ostatní?
Ne všichni simulují.
Bohužel asi vám to neuznaj. Zajímají se jen o to jestli můžete pracovat nic jiného je nezajímá. Museli by vám třeba amputovat ruku aby vám to uznali. Taková je dnešní politika. Problém není v tom jestli jste znevýhodněná. Tam jde o rozhodování o důchodu. Jelikož stát šetří všude kde se dá proto neuznaj. Ale zkusit to můžete, to určitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.