Nejste přihlášen/a.
Jak to mám chápat? Otázka hlavně pro ženy. Přestal jsem se jen ní stýkat asi po 4 letech a vztah jsme měli pevný. Ona si našla kluka a já si užívám free s kámošema a to co je v nadpise, tak jsme se dozvěděl od jednoho kamaráda, že mu tohle řekla.
Jak to mám chápat? Mám se jí znova začít plést do života? Po dlouhé a silné bouřce se to konečně uklidnilo, ale teď se dozvídám tohle.
Jsem žena a jako žena tomu rozumím.Pořád Vás má v hlavě.Něčím ji strašně štvete (za to Vás nenávidí). Něčím ji přitahujete ( to jí chybí) .Čemu na tom nerozumíte?
Zda se máte o něco pokusit,v tom Vám nikdo neporadí,to musíte vědět Vy ,jestli k ní něco cítíte Vy .
Zdravím Lenka
Ráda bych vám dala bod, ale nedovolí mi to, prý velký podíl na . . . já nevím na čem, což je blbost. Tak alespoň tak Máte pravdu, z hlavy a ze srdce nelze jen tak vymazat několikaletý intenzívní vztah. Zvláště pak, když byl rozchod rychlý. Ona k němu nedozrála.
Tazateli, nic nezjišťujte, nechejte to tak. Jestli to má být, bude to. Osud to tak zařídí.
Dobrý den, nechte to už být - to děvče neví, co vlastně chce nebo je momentálně sama a tak loví v minulosti, aby se samoty zbavila. A nedoufejte, že opakovaný vztah bude nějak úžasný (spíše naopak). Zdravím!
Jak píšete, tak slečna si našla jiného chlapce. Nedá se tedy říci, že se trápí kvůli Vám a ani to, že Vás má stále v hlavě, jí nebrání být v jiném vztahu a říkat hezká slůvka o lásce novému chlapci.
Komu lhala dříve či právě lže, je už na Vás (jestli jí to zase budete věřit, ale bacha na to).
bude to něco jako že nemůže být ani s vámi, ani bez vás...přesne jak to popsala Lenka, Jestli vám dělá dobře free život,
tak si užívejte a využijte svobody dřív, než vás ňáká "klofne"
To tak bývá. I dlouho po rozvodu člověk někdy miluje toho, s nímž se rozešel. Tady ona ho má ráda, ale nedokázala by s ním žít, pro některé jeho vlastnosti. Př. alkoholik, vztekloun, žárlivec, lenoch čili nefachčenko,chronický nevěrník...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.