Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybím jí, ale nenávidí mě. What?!

Od: kadr odpovědí: 12 změna:

Jak to mám chápat? Otázka hlavně pro ženy. Přestal jsem se jen ní stýkat asi po 4 letech a vztah jsme měli pevný. Ona si našla kluka a já si užívám free s kámošema a to co je v nadpise, tak jsme se dozvěděl od jednoho kamaráda, že mu tohle řekla.

Jak to mám chápat? Mám se jí znova začít plést do života? Po dlouhé a silné bouřce se to konečně uklidnilo, ale teď se dozvídám tohle.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

1x

Jsem žena a jako žena tomu rozumím.Pořád Vás má v hlavě.Něčím ji strašně štvete (za to Vás nenávidí). Něčím ji přitahujete ( to jí chybí) .Čemu na tom nerozumíte?:-P

Zda se máte o něco pokusit,v tom Vám nikdo neporadí,to musíte vědět Vy ,jestli k ní něco cítíte Vy .*tuc**frajer*

Zdravím Lenka

Ráda bych vám dala bod, ale nedovolí mi to, prý velký podíl na . . . já nevím na čem, což je blbost. Tak alespoň tak *palec* Máte pravdu, z hlavy a ze srdce nelze jen tak vymazat několikaletý intenzívní vztah. Zvláště pak, když byl rozchod rychlý. Ona k němu nedozrála. *hej* Tazateli, nic nezjišťujte, nechejte to tak. Jestli to má být, bude to. Osud to tak zařídí.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nechte to už být - to děvče neví, co vlastně chce nebo je momentálně sama a tak loví v minulosti, aby se samoty zbavila. A nedoufejte, že opakovaný vztah bude nějak úžasný (spíše naopak). Zdravím!

doplněno 18.07.16 08:58:

Jak píšete, tak slečna si našla jiného chlapce. Nedá se tedy říci, že se trápí kvůli Vám a ani to, že Vás má stále v hlavě, jí nebrání být v jiném vztahu a říkat hezká slůvka o lásce novému chlapci.

Komu lhala dříve či právě lže, je už na Vás (jestli jí to zase budete věřit, ale bacha na to).

hodnocení

0x

bude to něco jako že nemůže být ani s vámi, ani bez vás...přesne jak to popsala Lenka, Jestli vám dělá dobře free život,

tak si užívejte a využijte svobody dřív, než vás ňáká "klofne" :-D

plavest*
hodnocení

0x

Také tomu rozumím, A jestli chcete vědět víc, pověřte kamaráda, ať zjistí, kterou věc či vadu na charakteru na vás nenávidí.Můžete se pokusit toto pak svou vůlí sám na sobě změnit . Třeba pro případné partnerky.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- pokud jste v současném životě spokojený, nechte to být - pokud na ni pořád myslíte - klidně to zkuste znovu - stejně Vám to nedá.. Ale počítejte s tím, že se "bouřky" budou opakovat. Ale někdy právě toto je zárukou silného vztahu - každy to má "nastavené" jinak.

mcfight
hodnocení

0x

Našla si jiného, tak asi věděla proč. Nechte jí plavat nevěrnici, pokud do toho budete šťourat, nic dobrého z toho pro vás nekouká, jenom jí naboostujete ego. Za tyhle tajemné, nejednoznačné plky si nic nekoupíte, leda trampoty.

hodnocení

0x

Je strašné, že není možné žít ani e ženami, ani bez nich. G.G. Byron (a opačně to platí taky)

Ženy nevědí, co chtějí a nedají pokoj, dokud to nedostanou. O.Wilde

Problém starý, jako lidstvo samo. Nejste v tom sám...

hodnocení

0x

Ne, nepleťte se jí do života. Ona si ten svůj žije bez Vás, našla si někoho jiného a co Vám řekl kamarád berte s rezervou a neřešte to.

balzerka
hodnocení

0x

To tak bývá. I dlouho po rozvodu člověk někdy miluje toho, s nímž se rozešel. Tady ona ho má ráda, ale nedokázala by s ním žít, pro některé jeho vlastnosti. Př. alkoholik, vztekloun, žárlivec, lenoch čili nefachčenko,chronický nevěrník...

Balzerko, je to přesně tak, jak píšete. To je můj případ. Tak se to stalo i mi. Milovala jsem ho, vlastně miluji dodnes, ale neměla jsem ho ráda. A nemám ho ráda dodnes. Sama sobě se divím, ale je to tak. Dokonce je to tak, že bych s ním nemohla strávit ani celý jedn den. Tak ho nemám ráda!

balzerka

Však ze mne taky mluví vlastní zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]