Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam neco v oku

Od: pajink odpovědí: 3 změna:
Prosim mam neco v oku dela mi to zle a od odpoledne to nechce vyplavat vubec nevim co to je je to v te bile casti kapu opthalmo septonex.myslite ze muzu dat i mast opthalno nebo co aby se to uvolnilo. Nebo kam s tim zitra k lekari kdyz je nedele? Oko nejak extremne neslzi ale dela to zle hlavne pri zavrenem oku.dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Nejlépe vypláchnout opthalem, nebo borovou vodou. nalít do nádobky k tomu určené, zaklonit a vypláchnout. Pokud nepomůže, navštivte lékaře. Může to být zrnko písku, špona atd. Oko máte podrážděné.

pajink
hodnocení

Nadobku nemam mam jen kapky ale spletla jsem se zitra je pondeli tak to doktora pripadne sezenu.tipovala bych to na pidikousek piliny pripadne sena od mych mazliku pri cisteni kleci pak to tak nejak zacalo, casove by to odpovidalo
janm*

Zdravím

Ráno si skočte k očaři, pravděpodobně se "částice" do oka "zapíchla", tento druh úrazu se mi stal několikrát, v tomto případě výplachy nepomohou, cizí těleso je třeba vytáhnout a oko prohlédnout zda tam ještě něco nezůstalo..., po odstranění cizího tělesa se oko vcelku "rychle" (v závislosti na postižení pochopitelně) regeneruje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]