Nejste přihlášen/a.
Ahoj,moje drahá polovička se rozhodla mě oficiálně požádat o ruku ale...ale nějak si vzal do hlavy že to půjde jen třeba v Paříži...já bych se tedy nebránila, ale protože jsme z prostého lidu,máme běžné finanční strasti a peněžní šoky
tak je to poněkud mimo a prosila bych o rady kde všude jsou podle Vás romantická místa,pro takovéto příležitosti.Všechny odpovědi vítám a předem děkuji
Paříž je krásná,pak také Barcelona,Benátky,Řím...atd.ale já myslím,že romantická večeře ve dvou a žádost o ruku se dá podniknout i u nás-je zde mnoho krásných romantických míst.Co třeba krásný zámek v Jaroměřicích nad Rokytnou,nebo Buchlovice atd...Pak jsou krásné naše hory-Krkonoše.Jeseníky,Český ráj,Hřensko-odpoledne výlet,večer ubytování v pokojíku na hotýlku při svíčkách...nějaká masáž,bazén,dobrá večeře...Hned bych si něco vybrala...určitě to vyjde levněji,a ty metropole si nechte až v manželství...Tak hodně štěstí do nového života!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.