Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si mám na internetu najít kamarády?

Od: ales012348765 odpovědí: 7 změna:
Chci si najít kamarády na internetu zkoušel jsem Detskaseznmka.cz, ale tam je to mrtvé. Existují jiné stránky, kde se dají najít kamarádi?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Kamarády na NETu nenajdeš, ty musíš hledat ve svém okolí a ne u klávesnice!

hodnocení

1x

Na seznamkách, chatech a jiných sociálních sítích.

Ale proboha! Nehledej si virtuální kámoše na netu. Jdi ven, tam hledej nebo se poohlédni ve škole.

hodnocení

1x
Aleši,
co kdyby sis zkusil najít kanarády v reálu.
U vás v domě,v ulici,okolí,spolužáky ze školy.
Nebo chceš být zavřený celé dětství u compu?
Věř tomu,že tam VENKU je ten opravdový život,dobrodružství a legrace.
V dospělosti nebudeš vzpomínat na to,jak jsi celé hodiny proseděl u virtuálních kamarádů.
Budeš vzpomínat právě na ty reálné,živé a na všechno,co jsi s nimi suprového prožil.
Je přece léto,tak se zvedni a běž ven,je tam nádherně a uvidíš,že mám pravdu ;)

tojsemzaseja
hodnocení

Nikdo neví?

ales6497967949
hodnocení

Tady u nás nikdo není (na vesnici), tak proto bych si rád našel na internetu
fran56ris*

Tak se přihlas třeba na Facebook.Tam si do políčka Hledání zadej něco ,co Tě baví.Hledat konkrétní lidi a otravovat je,jestli si mne přidají do přátel,je dost nesmysl.

Zvol si třeba Rybičky,fotbal,tenis,hokej nebo třeba les,přírodu.Tam objevíš lidi tvé krevní skupiny.

Jenže živý kamarád si s Tebou rozumí víc, než někdo schovaný za klávesami.Raději se přihlas do zájmového kroužku nebo klubu.Jednou za týden dojíždět Tě nezabije.

balzerka
hodnocení

0x

Asi už je pozdě, ale nejlepší jsou tábory. Třeba ty příměstské nebo podle zájmu. Vnuk byl na modelářském, druhý na fotbalovém campu a hned mají nové přátele. To ani na hřišti nikdo není?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]