Je příjem z brigády u studenta o prázdninách započítáván do příjmu rodiny u żádosti o příspěvek na bydlení? Děkuji za odpověď,nikde o tom nemůžu nic najít
Dobrý den, a proč ne, pokud je student členem stejné domácnosti? Zdravím!
doplněno 15.07.16 21:18:
Zcela přesně to budou vědět na úřadě, kde se o ten příspěvek žádá. Já si myslím, že když od státu někdo chce peníze, tak by se měl před státem pravdivě "obnažit" a přiznat vše. Bylo by to minimálně slušné vůči ostatním poplatníkům daní, kteří na tu dávku přispívají.
doplněno 15.07.16 22:09:
saxo - nechcete zatajovat a to Vám chválím. Tak to přiznejte a není co řešit (když se na úřadě ptát nechcete).
saxo
No právě,że se názory různí,tak nevím,slyšel jsem,že v období červenec -srpen se nezapočítavají,ale nemůžu nikde nalézt odpivěď
saxo
Nikdo nenapsal,že to někdo chce zatajit a nepřiznat.Otázka zněla jinak,než na co mi odpovídáte.Odpověď neznáte,takže nějaké poučování o tom jak se za chovat znám i bez vás.Potřebuji vědět od někoho kdo ví,ne kdo si myslí
Nejsem si úplně jista, ale mám dojem, že se nezapočítává jenom pro účel přídavku na dítě. V případě ostatních dávek ano. Ovšem doložit jej musíte i v případě, že se nezapočítává. Přesné informace Vám sdělí na ÚP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.