Nejste přihlášen/a.
Zdravím,je zde někdo,kdo vyráží sám na dovolenou k moři? Můžete mi prosím doporučit cestovku,kde jsou poplatky za jednolůžko přijatelné? Zatím jsem narazila,chtějí až 1000 kč za noc. Podotýkám,že nechci nějaké dohazovací a seznamovací pobyty. Prostě si jen chci odpočinout a prohřát kostru,mám týden dovolené v srpnu a manžel má prac. povinnosti. Mám zamluvenou chalupu na Šumavě,ale to počasí... já mám ráda teploučko a koupání. Děkuji. JISKRA
Taky tak letos jedu. Na stránkách Eximtouru je sekce "hledám spolucestující" . Dala jsem si tam požadavek a našla jsem si tam paní. Každá budeme mít vlastní pokoj, vlastní program a víceméně se budem jistit jen v nejistých situacích.
Co jsme tak koukaly, tak jsou zájezdy obvykle o třetinu dražší za jednolůžkový pokoj. Původně jsem chtěly do Turecka, ale vzhledem k tamní situaci asi změníme destinaci.
ano znam www.cestujlevne.com apod letenky + airbnb.com a nebo booking.com
no bez anglictiny v dnesni dobe teda nicmoc
jestli jste mlada, tak jako mela byste se rychle neco naucit
no to co pisu ja nejsou zajezdy, to je letenka + vlastnorucne nalezene bydleni nicmene bez aspon lamane anglictiny to asi nema moc smysl resit
Děkuji,kouknu,snad to budou opravdu pobyty se vším co k tomu patří. Neumím anglicky ,tak třeba v Řecku bych si nic nevyřídila,tedy myslím,nikdy jsem tam nebyla. JISKRA
Mám doma katalogy 4 různých cestovek. A stojí to za houby. Nejlevnější - Bulharsko - penziony beze stravy, nebo jenom se snídaní, neobsazené lůžko od 250 do 500 Kč za noc. Dražší hotely s all inclusive třeba 1.500 Kč za noc.
Našla jsem i takové lahůdky, že do Řecka pro 1 osobu na 8 dní/7 nocí to stojí 34.990 Kč, za neobsazené lůžko se platí za těchto 7 nocí 26.990 Kč. To je skoro tolik, jako by tam ten druhý člověk skutečně pobýval. Udělali si z toho výhodný byznys, víte, kolik lidí jede na dovolenou samo? Švajnerajn!
Byla jsem před několika lety sama na 14 dní v Primorsku, měla jsem 2 lůžkový pokoj v hezkém penzionu a za celý pobyt jsem připlácela 2.300 Kč za neobsazené lůžko. Což už dneska je jen pohádka.
Bylo by jednodušší:
1/ Vzít s sebou sestru, maminku, kamarádku, dceru.../případně jako horší možnost: snachu, tchyni /. Je to pořád lepší, než vyhazovat peníze za neobsazené lůžko. A jednolůžkové pokoje u našich CK takřka neexistují.
2/Využít německých CK. Na rozdíl od nás, kdy cestovat sám se tady považuje téměř za tělesnou vadu, Němci naopak z toho udělali přednost. Pokud jede člověk sám, může si vybrat jednolůžkové pokoje, které u našich CK chybí, ale v německých CK jich mají dost - proč? pokud klient cestuje sám, má i různé slevy a výhody. Máme se ještě hodně co učit!
I my se s manželem letos těšíme k moři, ale pokud je už člověk v důchodu, vybírá se mu daleko lépe. Může jet, kdy chce a ne, kdy dostane dovolenou.
Tak ať se podaří a užijte si to. Jaga.
Nechápu, proč je to u těch hotelů s mnoha službami a celodenním jídlem tak našponované. Prázdné lůžko je prázdné lůžko a to přece nejí ani v drahém hotelu ani v levném penzionu. Proto by to měli zohlednit jenom jako postel a ne to počítat se vším všudy. Asi proto, že mohli mít o klienta víc.
Děkuji také Vám,víte celý rok pracuji s lidmi a obskakuju rodinku, i když jsme s manželem první rok sami. Tak jsem chtěla zkusit,jaké to je,dělat jenom to, co chci . Mám lidi ráda,jsem společenská,miluji humor,tanec, muziku,ale také svůj klid,za lidmi a zábavou si dojdu,tehdy, když chci. Tak i proto chci jet sama,jak tak koukám,tak asi ta Šumava zbyde,kouknu ještě na ty Němce. JISKRA.
last-minute.invia.cz/... respektive neplanujte a tyden az 1 den pred dovolenou si neco najdete a jedte napr Bulharsko atd .. napr Bulharsko 8 dni, odlet zitra 6000 bez stravy
Levnější jsou poznávací zájezdy, ale taky se musí hledat. Jedu sama v září a příplatek za jednolůžko je 1650 Kč. Byla jsem takhle několikrát a je to adrenalin jet sama. Jednou mě v Chorvatsku honil pes
. V Řecku zas Řek. Nechytil mě ani jeden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.