Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zastavit postup neuropatie?

Od: babkazov® odpovědí: 41 změna:

Byla mi diagnostikována neuropatie. stefajir.cz/...

Ta mrcha postupuje strašně rychle a já, po několika metrech, nemůžu chodit. Šílená bolest, taková, jaká je při křečích. *plac*Neuroložka se na mě chápavě dívá a tvrdí, že se to ani léčit nedá a ani se to nedá zastavit. Dají se tlumit jen následky. Nechala mi udělat EMG a zkontrolovat hladinu cukru a také hodnoty štítné žlázy. Na sono štítné žlázy mě přesto poslala. Asi pro jistotu. Dala mi prášky, které se berou při padoucnici a obrovské dávky hořčíku. Vlastně v té ordinaci se střídají dvě lékařky, takže tu léčbu/neléčbu, mám od lékařek dvou. Tuto nemoc, odumírání nervů, prý zahájila chemoterapie.

Tak jsem si myslela, že Balzerka nebo někdo ví, jestli bych si sama nemohla nějak pomoci. Neuroložka tvrdí, že ne. Postupuje to strašně rychle a já začínám být bezradná. Ani hole, ani vozík nepřipadá v úvahu. Jééééžiši, to je!*zed* FiX! Co já budu dělat?!

41 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

2x

Tak já doplnímm ještě jednu možnou příčinu naprosto stejných projevů. A to jsou zúžené míšní(nervové) kanálky v místech, kde vystupuje nerv k noze z páteře. Zmenšené kanálky utlačují nervy a způsobují stejné projevy jako zde popisujete u neuropatie. Necitlivost, brnění nohou, střídavě teplo a zima, atd. Jen s tím rozdílem, že se to stěhuje. Podle toho, kterou část nervu to dráždí. Občas to bolí jako výron, jindy jako ostruha, a stejně vím, že ráno to bude jiné. Co s tím vím - operace páteře, ale nějak se mi nechce dokud chodím,... Tak se mějte, a snad tu kolektivně na něco přijdete, a třeba mi to taky k něčemu bude. Hlavu vzhůru, přeci nebudem čumět furt na nohy. *hej*.

lidus*
hodnocení

1x

Babičko, lékař neurolog i když náhodou diagnostikuje chorobu, NIKDY ji neumí léčit. Držím palečky aby bylo líp. Heleďte se, na vozíku je to sice na H...ale dá se i tak žít a užít. L

balzerka
hodnocení

0x

Znám jen jediný takový případ .Paní asi 75 let, dříve sportovkyně, po chemoterapii / gynek .oper./ trpí neuropatií. Trnou jí nohy, nutí se pohybovat. Snaží se hodně chodit s walking.holemi a jezdit na kole, aby nohy prokrvila. Ale v noci ji nohy dost trápí.Nevím, co bere za léky. Napíšu jí. Vyzkoušela konopí .Prý to trnutí opravdu potlačuje. Nakládá si ho do Alpy. Tím pak nohy natírá, masíruje. Příbuzní jí vypěstovali pár rostlin konopí , špetku semínek za 500,-. První várku jí někdo ukradl ze zahrádky v malé obci, byť byla na docela ukrytém místě. Někdo po tom pase.Tak pěstuje jinde. Prý se smí max. 5 rostlin na osobu a přípustná dávka, kterou mohou u Vás najít je 10g sušené drogy. To je jediné, co zatím mohu léčbě neuropatie říct. Půjdu kouknout do nějaké literatury. Ale moc iluzí si nedělám.

balzerka - Není to nějaké divné, že smí pěstovat 5 rostlin, ale může u sebe mít jen 10g sušené drogy? Já myslela, že se to pěstovat oficiálně nesmí? Pěstuje to tajně kde kdo, ale měla by být správná kvalita, aby to mělo správné množství THC a kde to sehnat?

balzerka

Je to tak. Pěstování do 5 rostlin lze, ale výroba drogy , oné s vysokým obsahem THC, ta jim vadí. A u sebe množstvíčko jedné hrstičky, ne víc. Vím, že paní shání, kde se dá a hrstiček má v kredenci povícero. PST. Ještěže má agilní vnuky .

balzerka - Jak jsem hlídala dceru, aby to nehulila, tak jsem se nedávno na ni obrátila, kde se to dá sehnat a odpověděla:"No mami, to ses mně měla zeptat před 15ti lety!"

uska*
hodnocení

0x

Babi, mám to moc let, nejhorší je to v noci, chodila pálí jak v ohni, šlapky chladím o studenou zeď), křeče a křeče. Co 2 hoďky vstávám a chodím a cvičím. No, dá se na to zvyknout, nejlépe je být 20 hodin denně v pohybu a max 4 hod v klídku. Už nebere žádné léky, vyzkoušeno bylo vše, z počátku u nového léku byla nepatrná úleva (možná vsugerovaná) a pak NIC, jen to zatěžovalo tělo. Vařím konopnou mast a to nejsem po chemošce, ale z lumbálky mi furt tahají borelky. Už i tam jsem přestala chodi, k ničemu to nebylo. 4 x přeléčená antibiotikama Doxybene a výsleek žádný. Když si člověk řekne že nemůže, tak může ještě 3x. Nevzdávejte to.

pt®
hodnocení

0x

Babi, něco jsem o té nemoci našla:

Anti-MAG syndrom, neuropatie - příznaky, projevy, symptomy

Anti-MAG syndrom (Anti-MAG peripheral neuropathy) neboli anti MAG neuropatie se řadí mezi periferní neuropatie. Pojem neuropatie označuje nezánětlivé poškození funkce a struktury periferních nervů. Tento typ zvaný Anti MAG je charakteristický tím, že vlastní imunitní systém člověka napadá buňky, které jsou důležité pro udržení zdravého nervového systému

priznaky-projevy.cz/...

pt - Se zájmem jsem si to přečetla, ale moje matka má polyneuropatii, ta je o pár řádků níže. Tak, čím vlastně trpí rádkyně, zde na poradně? Můžu s Vámi svou matku porovnávat, nebo máte tu druhou diagnózu Anti . Mag?

hodnocení

0x

To jsem ráda, že jste toto téma načala! Moje matka taky hrozně trpí a nevím, jak jí pomoci. Alespoň křeče se jí po nějakých medikamentech podařilo, po měsících, odstranit.odstranit. Babko, Pochopila jsem dobře, že jste proto na vozíku? To člověk úplně ztratí cit v nohách, že nemůže chodit? Omlouvám se, jestli mám příliš důvěrné otázky, ale ráda bych věděla, na co se s matkou připravit. Trpí hodně, přes den běhá a večer to začne. Chladí si nohy ve studené vodě, pak ji zase zebou, nebo pálí a při tom je má studené. Asi velké peklo. Ale cukrovku nemá. Doktorka jí něco říkala, že se někdy při operaci přeruší nějaké nervy, ale jistotu nemáme, z čeho to vlastně má. Začalo jí to ale už po třicítce, tenkrát to měla řešit, ale dělala si z toho legraci, že má asi 3 cm necitlivé místo zespodu za malíčkem nohy. Dnes jí je 83 a asi 2 roky hodně trpí. Na klinice v Hradci Králové by měli mít nějaký přístroj, který to léčí, nebo alespoň mírní. Ctěla jsem jí to objednat a zaplatit, ale telefon mi nikdo zatím nebere. Někdy se musí léčba prý opakovast. Vyjde to asi na 7000 Kč. Pak jsem zaslechla, náhodou v TV, v tom dopol. pořadu pro maminky (teď si nevzpomenu na název), nesleduji to,že u Hradce Králové je nějaké centrum alternativní medicíny, které se ale skrývá pod jiným názvem, a tam, že by měli taky mít nějakou metodu. Nepodařilo se mi ale zjistit, kde to je. Poslední dobou už si ani nejsem jistá, jestli to nebylo u Pardubic, ale myslím, že ne, jen jak jsem to na internetu hledala, tak jsem se dostala až na Pardubice a možná mně to popletlo, protože tam taka něco podobného je. Jinak fakt neporadím, sama čekám, co z koho vypadne. Ale ještě bych se postižených zeptala, jestli to mají z cukrovky, po operaci, nebo z jiného důvodu?

balzerka

Blešíku, už se tu sešly 4 příčiny : cukrovka, po ozářkách, poškození po operaci, v důsledku boreliozy. Jenom, co s tím? Jak na to? Nakolik s tím hneme?

Já si lámu hlavu nad tou magnetoterapií Biomag. Vypadá to úžasně, reference perfektní - jak jinak? Ale používají to i na rehabilitacích, v domovech důchodců a pod. Měla jsem prodejce loni doma, udělal přednášku a manžel by to už kupoval. Zathla jsem to, potože jsme měli jednostanné infomace a oba jsme dost ovlivnitelní, akorát, že já to (na rozdíl od manžela) o sobě vím. Tehdy by nás to vyšlo o 10 000 Kč levněji. Te%d za to chtějí místo 30ti - 40 tisíc. Je to hodně peněz, ale jestli je gto fakt tak dobý, jak tvrděj, tak to má pomáhat i na tu polyneuropatii. Potebovala bych někde zjistit, jestli to fakt funguje. Je to jinak úžasná věc, dají se na displeji zjistit všemožné hodnoty, např. i ztučnění jater, nebo pozorovat podle hodnot, jestli se po aplikacích stav zlepšuje. Zdr. stav se zlepšuje, bolesti mizí, tkáně se prokrvují, okysličují atd. ZázrakJe fakt, že mně na to poslal Dr. se zlomeným kotníkem, že je to dobrá věc.

xy

mé kamarádce se to vloni " přidalo " k jejím diagnozám RS a lupus.

tiffany*
hodnocení

0x

Babi, dejte do Googlu "Centrum řízeného hladovění", do políčka vyhledávání dejte "neuropatie" a dostanete se na velmi zajímavý článek. Čtěte až do konce, je tam i tel. kontakt. Neznám je naprosto, ale vypadá to zajímavě a člověk nikdy neví, při nejhorším to odkliknete a hotovo. Taky zkuste ještě ráno na posteli zvednout nohy až do pravého úhlu a protřepat, trochu procvičit, protáhnout, mně to vždycky probere. Všechno souvisí se vším :), zdravím.

pt®

myslíte toto?:

centrum-hladoveni.cz/...

tiffany*

Jo, to je ono, znáte to? Mně to připadá opravdu zajímavé. Jinak co píše Blešík, jestli to není nějakké to centrum čínské medicíny, to je někde u (nebo v) Hradce. Zkusit se může všechno...

uska*

Také jsem zastáncem toho, že se má vyzkoušet vše. Jen mě zaráží, že se léči po telefonu. To léčí všechny lidi stejně? Neuropatie, polyneuropatie, syndrom neklidných nohou atd mají podobné příznaky. Jak to poznají po telefonu? Není lepší si najít dobrého homeopata? Ten alespoň přeměří jednotlivé dráhy v těle a pozná co nefunguje. Když je nejhůř tak u mne zabírá kromě konopné masti

1. 1- 2 kg mořské hrubé soli ( prodává se ve zdravé výživě za 18,- Kč) ohřát v pekáči na max 40 st, tak abych si neopálila nohy, nohy do soli zavrtat a zůstat alespoň půl hodinky. Sůl jen otřepat z nohou a neumývat, šup do teplých ponožek a spát. Takto vydržet 10 dní. Pka má být 10 dní pauza a postup opakovat.

2. chodit bosa v ranní rose

Uško, fakt to pomáhá? Bolest se alespoň zmírní? Hned?

Tiffany - O tom vím, ale myslím, že to bylo na okraji Hradce a Centrum číns. med. je oficiální, nic tajného, i když, jak je u nás zvykem, pěkně to i tak našim lékařům a odborníkům pije krev.

pohanka*
hodnocení

0x

Pokud budete nešťastná, zkuste i netradiční medicínu. Zkusila bych všechno, nic horšího se nemůže stát.

Natrhala bych bezinkové listí, navařila kotel odvaru a ve vysokém škopku bych si nohy na půl hodiny večer u televize máčela. Znáte to...před bezinkou klekni...

Já vím, že se opakuji, již jsem o ní zde psala, ale prostě nedám na ni dopustit. Aplikace deset dní. Možná mít u sebe konvici vařící vody a vždycky trochu šplouchnou té horké vody do škopku, když by vychládala, aby člověk nenastydl. Potom teplé ponožky a do postele.

Ovšem listy každý den čerstvé.

balzerka
hodnocení

0x

Já už se tam proklikala. Je to v Praze 4. Nemusí se tam jezdit. Radí telefonicky nebo mailem. Ona německá metoda u neuropatie je na principu odkyselení, ...Však si článek najdete. Dotazy na: info@centrum-hladoveni.cz

Já hledám metodu pro lidi, co kromě prášků, mazání a strčení nohou do čehokoliv, odmítají pro sebe cokoliv udělat. To je moje matka. Její nejoblíbenější činností je recitování (s velkou láskou a něhou) vlastních diagnóz, ale nevzdá se škodlivých Éček, cukru, konzervovaných jídel, prostě nebude dělat nic, co se jí nechce, i když zázračně překonala rakovinu a má z ní děs.Je to marný, je to marný, je to marný! Nehledá jak by co šlo, ale jak to nemůže jít. Je to s ní těžký, pořád si stěžuje, ale nic nechce dělat.

hodnocení

0x

Naše babička měla velký problém s odumíráním nervů v rukou (dlaních a prstech). Lékařka ji poradila, aby si několikrát denně silně masírovala celé ušní boltce pomocí prstů (klidně tak silně, jak jen vydrží). V těch místech je totiž obrovské množství nervových zakončení z různých částí těla. Opravdu jí to pomohlo a veškeré problémy ustaly. Možná by to pomohlo i od tohoto problému (zdá se, že je to něco podobného)?

hodnocení

0x

Možná bych zkusil třezalku. Treben (rakouská bylinkářka) doporučovala třezalkový olej k masáži v průběhu postižených nervů. Ten patrně nebude dostupný a třezalka už odkvetla, takže letos už připravit nejde. Ale porcovaná třezalka je běžně dostupná v lékárnách, takže asi 3 týdny ráno a večer šálek nálevu (pytlík zalít horkou vodou a nechat 15 minut loužit), případně i silnější nálev použít k masáži postižených míst. První účinky by se podle literatury měly projevit tak po týdnu až 10 dnech. Po třech týdnech je nutné léčbu přerušit nejméně na týden, ale asi bych ji přerušil na delší dobu. A doplnil bych to vitamíny skupiny B (B-komplex a Thiamin), oba jednou denně - ráno B-komplex, večer thiamin. Třezalka zvyšuje citlivost na UV-záření, takže v průběhu kůry nechodit na sluníčko s odkrytou kůží!
S polyneuropatií zkušenosti nemám, ale třezalkový olej mi velice pomohl při pásovém oparu.

pohanka*

Třezalka tečkovaná kvete od července do září, ono postupně něco odkvete a nové na sluníčku vykvétá.

Pokud by si někdo chtěl koupit tak na www.trezalka.cz v Centrum Třezalka prodávají např. ,,Velmi silný třezalkový olej,,.

Mají i konopný, bezinkový, měsíčkový, mátový.

Také bych zkusila ten třezalkový, když vše bolí.

hodnocení

Jéééé, tolik odpovědí! Já jsem včera otázku napsala a Vincenta vypla. Večer už na pc nejsem, protože jsem zjistila, že pak neusnu. A teď, ráno, jsme si s Dorkou, přispaly. A nestačím se divit. ;) S bolestí nohou, od kolen dolů, při chůzi se trápím víc jak 10 let. Revmatoložka, cévní, ortoped i neurolog stále tvrdí: Nález přiměřený věku, ale takový, že není třeba ho řešit. Zhoršovalo se to pomaloučku a ke všem doktorům docházím pravidelně cca 2x 3x do roka. Až nedávno. asi před rokem, na nové poliklinice nastoupila nová neuroložka. Došla jsem tam a ta taky se tvářila, ale jakmile slyšela, že necítím šlapky, zbystřila a začala mě posílat na vyšetření. Když ji jeden den vystřídala jiná, tak to bylo nemlich to samé. Dala mi jiné prášky, ale se stejnou podstatou. Jen po EMF upřesnily diagnozu. To nikdo doposud neudělal. *sok* Nohy mě bolí pouze při chůzi. Za poslední měsíc, se vzdálenost dramaticky zkracuje. Někdy 20m někdy 5m. Takový nákup v sámošce za rohem, to je pomalu výlet. A teď to bolí, ikdyž se zastavím nebo si sednu, to dříve nebylo, stačilo zastavení. A to tak, že hodně! Kolikrát nevím jak si mám sednout a jak moje dlouhé nohy, poskládat. Šílené! *plac*Pravou ruku, tedy klouby v ní, mi zdeformovala psoriatická artritida tak, že se o ni neopřu. Po výměně kýčelního kloubu jsem byla stále na vysokých berlích, s bolestmi v podpaždí. Tedy berle, ani vozík, nepřipadají v úvahu. Ruce to nezvládnou. ;) Víte, já jsem velikánský optimista s vírou ve vnitřní sílu, ale tentokrát mi víra v lepší, nějak nejde. Moc vám děkuji za snahu pomoci mi. Odkazy které jste mi dali, prostuduji velice pečlivě. Ale stejně, pořási myslím, že není boha, že někdo něco ví, že třeba, když budu jíst nebo nejíst něco, pomůže to. Třebas jo. Jen jsem na to ještě nepřišla.

Ještě jednou děkuji a přeji všem krásný víkend. *pusa* babka

Milá babčo, máme stejný problém, manžel má neuropatii řadu let. Zkoušíme všechno možný, co by aspoň trochu ulevilo. Běháme po doktorech, kvanta léků vystřídal. Tady přikládám obrázek na body v uchu, zkoušel to zrovna včera. Vím že je těžké radit, ale neházejte flintu do žita a snažte se udržet si aspoň veselou mysl. Držím palce, ať je líp:)

Jak zastavit postup neuropatie?
uska*

Ve zkratce - veškeré neuropatie jsou od špatné imunity, kdy svoje vlastní buňky napadají jiné, nepoznají ty dobré ani zlé a v těle je dokonalý zmatek.

Potřebujete dát do pořádku játra, ledviny - jednotlivé orgány a postup nemocí se zpomalí nebo zastaví (alespoň u mě jsou výsledky 3 roky stejné, ťuk, ťuk,), vyléčit se to nedá .Záleží na vás, zda začnete čajíčkama, očistama těla nebo homeopatikama. Za pokus to stojí.

doplněno 17.07.16 21:55:

U mne je to tak, že je chvíli dobře a pak na prd. Borelky se někde v orgánu zakuklí, mi se uleví, ale stačí, aby někdo v obchodě kýchnul a ty mrchy se rozjedou třeba na 2-3 měsíce. Já mám nejvíc postiženy svaly, takže ve špatném období se učesat (udržet ruce nahoře) je opruz. O chůzi nemluvím. Ale zas to není takhle 12 měsíců v roce, hurá !. Proto já musím denně cvičit a vytvořit si svaly do zásoby*smich* pro horší období. Jsem 10 let v plném inv. důchodu.

Babčo, máte zkušenosti z nemocnice z homeopatikama, tak alespoň se běžte poradit.Snad se najde nenásilná forma, který nerozbouří lupénku. Držím palečky.

hodnocení

Uško, musím s vámi naprosto souhlasit. Má to logiku. Ale za vším, co píšete, co říkáte, se zlomyslně šklebí lupenka. To je ono! Ta je projevem zvrhlé imunity. V době, kdy jsem ji měla na kůži, každý pokus o vyšištěni jater a o regulaci imunity, jsem se osypala tak, že jsem skončila ve špitále alespoň na měsíc. *plac**zed*

doplněno 17.07.16 16:36:

Uško, jak dlouho se stím trápíte vy? Tyhle bolestné záležitosti, jsou ovlivněny něčím? Třebas počasím nebo třebas chřipkou nebo nachlazením a tak? Únavou, rozčílením? To musí být peklo!

hodnocení

0x
Zkuste se optat na lázně přes pojišťovnu. Na neurologicke nemoce se myslím dávají lázně. A na ty ostatní choroby též. ...stav po operaci, po chemoterapii atd..

hodnocení

Jsem vám vděčná za laskavá slova. Jsem taková jakási lítostivá. Chvilku bude trvat, než se seberu, smířím se a budu všecko brát jak to jde. Děkuji všem. Kdybyste někdo na něco nového příšel, budu vděčná. ;) Ale zase, život jde dál a je proto, aby se žil. Neproplakal, neprosmutnil.

balzerka

Babčo, našlas ten kontak na mne? Je mezi včerejšími odpovědmi . Jinak jsem ještě včera o půl noci napsala dotaz na to centrum v Praze 4, co radí přes telefon nebo maily. Vyplnila jsem adresu, kontakt na sebe, vypsala problém - a ejhle, nešlo to odeslat. Po pár marných pokusech jsem to vzdala. Zkusím to telefonicky, ale ve všední den. Z toho, co píšou vyplývá, že nervové spoje- synapse , respektive ta tekutina v nich / mediátor/ jsou, tak jak celé tělo, ovlivněny kyselostí vnitřního prostředí a tudíž nevedou dostatečně. Léčba spočívá v celkovém odkyselení, a to, dalo by se říct, na míru, podle parametrů věk, váha, nemoci,živ.styl.. Pochopila jsem to tak, že dostaneš / za asi 1500,-/ soupis, co jíst, co nejíst, jaký doplněk ap. Takhle to prý funguje v Německu, ale naše zákony neumožňují nazývat terapii pravým jménem, proto ten název centra. Četla jsem si o více diagnozách, tak snad jsem to nepopletla.Však je to dostupné všem. Myslím, že to tam vložila "pt"

hodnocení

0x

Neznáte někoho, kdo by n2kdy používal léčbu BiomaGem, na cokoliv?

balzerka

Moje příbuzná / Plzeň/ pracuje s přístrojem BICOM. Je diagnostický i terapeutický. Nedá se pořídit domů, je drahý. Nevím, kolik stojí sezení. Dá se vyhledat pracoviště podle vašeho bydliště. Už je skoro v každém velkém městě někdo, kdo se tím zabývá. Jestli je to totéž, nevím.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Babkazov, v naší rodině se všichni léčíme homeopaticky a s velmi dobrými výsledky. Myslím, že alternativní medicínu byste mohla, spíš měla vyzkoušet. Především na nervy prý dobře působí. Nevím, kde žijete, ale mrkněte na internet, jací homeopaté ve vaší oblasti působí a vyberte si toho, kdo se věnuje autopatii. Ale, ikdyž to působí divně, nevolte kombinaci lékař-homeopat. (Lékař léčí chemií, homeopat nechemicky. Obojí kombinovat nelze.)

Držím palce. *slunce* Idanova

doplněno 17.07.16 13:22:

Opravuji závorku - Obojí kombinovat v jednom kroku a od jednoho člověka nelze. Jinak samozřejmě ano, oba druhy léčby mohou jít v těle vedle sebe. Jak chemie, tak homeopatie.

miji
hodnocení

0x

Jak zastavit neporadim,ale manželovi na tyto problémy z neuropatii píše lékař "Neurontin 300mg".Křeče často nemíval ale od kolen po šlapky ho v noci nesnesitelně pálily nohy,často probdil i celou noc a pěší pochůzky taktéž problém.Poté co lék bere to pálení ustoupilo, ale ty procházky moc nezvláda tak 500m a dost.Nevím jestli berete stejný lék ale manželovi se stalo že mu došel, může to napsat pouze odborný lékař a zrovna byly svátky tak byl 2dny bez léku a problémy se spaním a palení nohou ihned pocitil.Tak si myslim že to bude nějaký návykový lek a bude ho muset brát pořád. A vám přejí co nejmenší potíže a at svou nemoc zvládnete.

hodnocení

Omlouvám se, že se ozývám až teď, ale včera jsem tady měla mladé a k pc jsem se dostala jen na chvíli a hodně unavená. Kdybych byla včera na pc, určitě bych reagovala na každého rádce zvlášť. Jen jsem všechno večer přeletěla očima a do dneška se mi všecko v hlavě porovnalo.

Pravdu bude mít nejspíše Uška. Imunita! Tam je zakopaný pes. Chyba v systému imunity. Systémová chyba. Když mi bylo nějakých 30, 35 let, osypala jsem se na dlaních a šlapkách. Psoriaza, lupenka. Několikrát jsem se na radu léčitelů, snažila vyčistit játra a detoxikovat. Prý to je způsob, jak zklidnit imunitu, která, při této nemoci je ta která za všecko může, protože se obrací proti vlastnímu tělu, jako proti nepříteli. Dokonce i 2x mi asistoval, v mé snaze, lékař. Dopadlo to tak, že jsem skončila na kožním ve špitále. Objevila jsem lékařku, homeopatika. K ní jsem docházela asi rok. Ukončila jsem tuto snahu, protože se objevila bulka v prsu. Operace, ozařování, chemoterapie, cytostatika. Po té chemoterapii se lupenka z kůže ztratila a já začala mít probémy s klouby. Zvláště pak, s klouby na pravé ruce. Psoriatická artritida. Nevysvětlitelné záněty kloubů, se zvýšenou hladinou sedimentací a jedy v krvi. Revmalologické léky jsou fakt jedy, zvláště pak kortikoidy, kterých se snažím, ve ve spolupráci s lékařkou, zbavit, protože mají mnoho vedlejších účinků. Ikdyž je jím už snad 20 let, nejde to. Nepomohly lázně, nepomhlo znehybnění, kontrolovaný srůst kůstek v zápěstí, nepomohly radioaktivní látky do kloubu aplikované. Čas od času se zánět v kloubech přestěhuje jinam, říká se tomu stěhovavé bolesti. Nepomáhá vůbec a naprosto nic! Bez kortikoidů vůbec nemohu existovat. Záněty! Nejde pouze o bolest, zánět, to je zvýšené jedy v krvi, které ovlivňují funkci všecho v těle. . *zed*Je to šílené, protože ani hladovění, ani detox, pro mě neexistuje. To už jsem vyzkoušela a vrátilo se mi to atakou takovou, že jsem si myslela, že je to můj konec. Tak jsem si jen říkala, že třeba Balzerka bude mít vysvětlení, ať jím ryby s nožičkami a piju čaj ze čtyřlístků nebo neco podobně šíleného. *plac*A tož tak. A víte co? Hned na začátku této šílené cesty jsem v nemocnici ve Vítkovicích, seděla 2 dny s psycholožkou, která tvrdila, že za všechno může dlouhodobý stres. Manželství s alkoholikem! Psorka, ta je v genech, ale musí přijít spouštěcí mechanizmus, který ji nastartuje. A to jsem ani netušila, co všechno mě čeká. *sok* Moc a moc vám děkuji za snahu mi pomoci. Ani jsem neměla to všechno v úmyslu, jen jsem se chtěla Balzerky zeptat. Nechtěla jsem tohle všechno, co jsem tady teď napsala, ani zmiňovat. Nechci být nevděčná, vážím si vaší snahy a vašeho zájmu, ale je to tak. Kdybyste někdo zažil nebo na vlastní oči viděl, že někomu něco pomohlo, dejte vědět. *pusa*

uska*

Babi, nechci vám brát moc iluze, ale s lupénkou a kortikoidy se mooooc špatně bojuje. Ale střídejte jednotlivé rady vedoucí k posílení imutity, to vám neuškodí. Mohl by pomoct i imulolog předepsáním Imudoru nebo Imunoru, teď nevím, je to prášek z prasečí krve.Je to už dávno co jsem jej brala, ale na dva roky si mi fakt ulevilo. Nedejte se, vy na to máte !

doplněno 17.07.16 08:58:

V noci poskakuji na tomto, uleví se a mohu jít pokračovat na hodinu či dvě ve spánku.

obchody24.cz/...

hodnocení

0x

Na neuropatii doporučuji jíst hodně ryb, případně brát rybí olej. Obsahuje kyseliny nezbytné pro výživu nervové soustavy. Dále si v lékárně kupte pupalkový olej. Obsahuje kyselinu gama-linoleovou, která je důležitá pro nervový systém a současně zlepšuje imunitu.

Ve vašem příspěvku jsem nenašel nic o tom, jestli trpíte cukrovkou. Pokud ano, je nezbytně nutné držet hladinu cukru v krvi na nízkých hodnotách. Vysoká hodnota cukru škodí nervovým buňkám hned dvojím způsobem. Jednak je přímo zabíjí a jednak brání v jejich výživě, což je dál oslabuje.

Držím pěsti

hodnocení

Děkuji, ryby já miluji a jím velice často. O tom pupalkovém oleji si pohledám nějaké informace. Cukrovku, naštěstí, nemám i hodnoty štítné žlázy mám vpořádku.

doplněno 17.07.16 16:33:

Jojo, pořád. V posledním roce jsem byla na jedné tabletce Metypredu 4, co druhý den. V květnu jsem měla tak šílenou ataku, že jsem zkončila na Metipredu 16, každý den. Teď z toho pomalu couvám, na tu udržující 4.co druhý den. Před ním jsem brala Medrol a ještě před tím zase cosi fujtajblového. Bez toho jsou hladiny, já ani nechci vědět, jak se to jmenuje, příliš vysoké. Ale zase, dá se s tím žít, poměrně bez bolesti.

balzerka

Ty šílené reakce, když jste někdy nastolila čisticí dietu, takové bývají odléčovací reakce. Zažila jsem na sobě po Regalenu. To vyrazí ekzém, afty, teplota, průjem. Přežila jsem je, odezněly. Jen cukr si musím dál hlídat a už vím, že jsem měla brát míň kapek. Postupovat pomaleji. Ale Vy jste v začarovaném kruhu, že ani ryba s nožičkama sypaná čtyřlístky nezabere. Když čtu, čím jste si prošla, tak mi klesá čelist. A to ty kortikoidy berete pořád?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]