Ano, a můžete si objednat i celý pětilitrový barel. Já takto bežně kupovala parafinový olej. Když jsem chtěla jenom litr, tak mi oni odlili ze svých zásob, ale vyjde to dráž, protože se s tím musí patlat a platíte i tu skleněnou lahev. Litr stojí kolem 150 korun, když koupíte celý barel, tak je to kolem 400 stovek. Také je rozdíl cen v lékárnách, neboť má každá svého dodavatele a každý dodavatel má jinou cenu. Já jsem si obchodila všechny lékárny co jsou v mém malém městě a vybrala si tu, která ho měla nejlevnější. Určitě se zeptejte a uvidíte, že ho v lékárně normálně seženete. A klidně se jich zeptejte kolik by vás vyšel celý barel a uvidíte, že to je cenově výhodnější. Já teda nevím na co to potřebujete. Třeba Vám bude stačit ten litr.
Kupovala jsem vloni v lékárně ( na objednávku), asi dva dny to trvalo 1 l balení. Prostě u dodavatele si lékárna objednala. Cenu si už nepamatuji, ale nějak kolem dvou stovek. Kdybych chtěla 3 l, tak objednají i to.
Mastičky jsou lepší vařit do glycerinu jak do sádla, nekazí se. To je info jen pro ty, co se diví takovému množství.
Dobrý den, u nás v lékárně (není to pobočka řetězce, lékárnu provozuje přímo paní lékarnice) jsem kupovala glycerin, měli v 100ml hnědých lékovkách (jak na nich bývají ty červené samolepky ručně popsané); cena byla buď 80,-Kč nebo 120,-Kč za tu pidilahvičku (pro mě to byl tedy šok, protože do té doby každý tvrdil že to určitě bude stát "pár korun"a když jsem to začla v kamenných prodejnách poptávat, tak mě posílali z drogerie do lékárny (řetezcové-to tady máme na každém rohu), pak do papírnictví, odtamtud do domácích potřeb, pak do sámošky a nakonec tedy v té "soukromé"lékárně. Glycerin jsem potřebovala jako náplň sněžítek na předvánoční prodej dětských výrobků ve ZŠ, takže za sněžítko co jsme žáčkům nacenili na 30,- Kč jsem jen na materiálu investovala asi 100 ,- Kč, ale ta dětská radost mi za to stála Na internetu jsem posléze pbjevila jakýsi "technický"glycerín ve velkých flaškách za nižší cenu, tak už příště budu vědět. doplněno 09.08.16 15:18: Jo, a v té lékárně se to jmenovalo GLYCEROL (ne glycerin). doplněno 09.08.16 15:20: Tady píší, že je jedovatý (?) drmax.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.