Nejste přihlášen/a.

Ano, a můžete si objednat i celý pětilitrový barel. Já takto bežně kupovala parafinový olej. Když jsem chtěla jenom litr, tak mi oni odlili ze svých zásob, ale vyjde to dráž, protože se s tím musí patlat a platíte i tu skleněnou lahev. Litr stojí kolem 150 korun, když koupíte celý barel, tak je to kolem 400 stovek. Také je rozdíl cen v lékárnách, neboť má každá svého dodavatele a každý dodavatel má jinou cenu. Já jsem si obchodila všechny lékárny co jsou v mém malém městě a vybrala si tu, která ho měla nejlevnější. Určitě se zeptejte a uvidíte, že ho v lékárně normálně seženete. A klidně se jich zeptejte kolik by vás vyšel celý barel a uvidíte, že to je cenově výhodnější. Já teda nevím na co to potřebujete. Třeba Vám bude stačit ten litr.
0x
Kupovala jsem vloni v lékárně ( na objednávku), asi dva dny to trvalo 1 l balení. Prostě u dodavatele si lékárna objednala. Cenu si už nepamatuji, ale nějak kolem dvou stovek. Kdybych chtěla 3 l, tak objednají i to.
Mastičky jsou lepší vařit do glycerinu jak do sádla, nekazí se. To je info jen pro ty, co se diví takovému množství.
0x
Glycerin jsem potřebovala jako náplň sněžítek na předvánoční prodej dětských výrobků ve ZŠ, takže za sněžítko co jsme žáčkům nacenili na 30,- Kč jsem jen na materiálu investovala asi 100 ,- Kč, ale ta dětská radost mi za to stála
doplněno 09.08.16 15:18: Jo, a v té lékárně se to jmenovalo GLYCEROL (ne glycerin).
doplněno 09.08.16 15:20: Tady píší, že je jedovatý (?) drmax.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.