Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam zajit?

Od: kam* odpovědí: 3 změna:
dobry den, jeste jsem nikdy nemel sex, ale strasne bych chtel, jenze u nas doma furt nekdo je, mate nejake tipy na mista, kam zajit a neni tam moc lidi?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud máš s kým, ale nemáš kde, vypravte se s košíkem na houby. Tiché útulné místečko jistě najdete. A že žádné houby nepřinesete? To se stává více houbařům. Klidně i mně, která chodím do lesa opravdu jen na houby /nikoliv skotačit/. Taky občas nepřinesu vůbec nic. ;)

Má to 2 nevýhody:

1/ klíšťata - po akci to chce pořádnou prohlídku těla

2/ když se takhle jeden známý /ženatý/ s partnerkou /vdanou, ovšem za jiného/ v lese "na houbách" veselili, mezitím mu na parkovišti kdosi vybílil auto. Pán měl tou dobou být úplně jinde a dělat něco úplně jiného. Manželka tudíž na to přišla, jak to bylo a následovaly hromy, blesky...a rozvod.

Ale tohle vám snad nehrozí. Taky jsem jednou na houbách uviděla pohybující se bílou zadnici. Pýchavka obrovská /neboli vatovec/ to na první pohled nebyl. Škoda. Tak jsem se sebrala a potichu odešla pryč. Nejsem žádný čumil. Jaga.

hodnocení

1x

souhlasím s jagou, jsem pro přírodu, vzalala bych sebou do batůžku velikou pláštěnku a svačinku pro dva a vyhlídla si malebné opuštené místečku v lůnu přírody, to by pak byla romantika, je léto, to se hodí a ne se doma bát, jestli nekdo přijde,

balzerka
hodnocení

1x

V přírodě to je sice romantika, ale taky mravenci , mouchy a houbaři. .. A u ní to nejde? Nebo někde na chatě či zahradní chatce? Nebo si udělat výlet s nějakým přiměřeným noclehem, např.v ubytovně nebo stan na kraji kempu. Jsou tam sprchy. Staneček se dá postavit až večer i u nějaké menší vody, kde není kemp / zatopené lomy, ap./.. Aspoň pro to poprvé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]