Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chci se zeptat,jak je to aktuálně v Evropě v letoviscích na dovolené? Pohlížejí na kuřáky jako na masové vrahy,jak je nyní v moderní,nebo jsou stále alespoň na zahrádkách popelníky? Sama patřím bohužel k těm,kteří si rádi ke kávě nebo sklence vína zapálí. Jsem ale tolerantní,nekouřím nikomu pod nos,když sám nekouří a nekouřím ani před dětmi. Jaké jsou Vaše osobní zkušenosti z dovolených z různých zemí,kouříte třeba v hotelu na balkoně? Naposledy,tedy loni jsme byli v Maďarsku a žádné kamenování neproběhlo. Pro případné mravokárce: Ano,je to nezdravé,leze to do peněz,smrdí to. Děkuji za Vaše poznatky z různých koutů zatím naší Evropy. JISKRA
Kdysi bylo kouření značně moderní. Kdejaká hérečka se ráda nechala vyfotit s cigaretkou. A byla sexy.
Dneska je to pravý opak. Kdo je kuřák, je mizera a hotovo. Takhle to ale automaticky rozdělit nelze.
Nikomu to neberu, pokud mě to neobtěžuje. O dovolených v Itálii a na Korfu se v restauracích většinou nekouřilo. Ale všude byly zahrádky, terasy, venkovní posezení a tam se kouřilo bez problémů.
Co mi nejvíc vadí? Když si lehnu na pláži a kolem mě v písku spousty vajglů. Bylo to stejné v Itálii, Řecku i Bulharsku. Ale kouř zase neobtěžoval, ten mořský větřík ho stačil odvát pryč.
U některých lehátek byly květináče či misky na vajgly. To byli asi ti slušnější kuřáci. Ti hajzlíci to zahrabali do písku, či se ani neobtěžovali to zahrabat a nechali to válet v písku.
Takže ono záleží opravdu na lidech, na kuřácích - jak se chovají a na nekuřácích - jak a co tolerují. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.