Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projdu vstupní lékařskou prohlídkou?

Od: mases* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den chci se zeptat jestli projdu vstupní lékařskou prohlídkou kterou potřebuji k zaměstnání.

Mám strach že mě lékař nepustí

Moje diagnoza je Paroxysmální supraventrikulární tachykardie a zvýšený krevní tlak v klidu cca.130/80 Beru Sectral 400mg 1-0-0

Práce je to ve výrobě 12 hodin na nohách v nepřetržitím provozu a noční fyzicky nenáročná lehká práce

Jak lékaři postupují?Jsou v těchto případech nekompromisní?Nebo je to v pohodě a kontrolou projdu?Jiné obtíže nemám a ani tato diagnoza mě nijak neomezuje co mohu očekávat?Případně jak ještě tlak snížit až pujdu k doktoru aby mi naměřil ještě nižší?

Přemýšlel jsem dát si jedno pivo ale budu řídit tak co nealko?Nebo tlak snižuje právě ten aklohol?

Jaké máte zkušenosti?

Děkuji moc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Obavy nejsou na místě. Buď projdete (což je pravděpodobné), a všechno bude OK.
Nebo neprojdete, a to bude mít svůj dobrý důvod - třeba že ta práce není pro vás vhodná a mohla by vás poškodit. Takže vlastně taky OK. Ať to dopadne jakkoliv, bude to ve váš prospěch.

hodnocení

0x

Jestli se jedná o vstupní prohlídku u závodního lékaře, je velmi pravděpodobné, že bude chtít výpis ze zdravotní karty od Vašeho praktického lékaře. Od narození až po současnost...s čím jste se léčil, s čím se léčíte teď plus všechny nemoce, které jste prodělal. U nás nelze bez výpisu od praktika prohlídku absolvovat.

Výpis se platí (od cca 200-500kč) . U nás pak proplatí zaměstnavatel.

mases*
hodnocení

jj výpis mám jde mi jen o to jestli projdu s mojí diagnozou

balzerka

Neuvádíte věk a ani o jakou profesi se ucházíte. Ty záchvaty rychlého tepu máte dlouho? Jak často? Tachykardii ovlivníte příjmem hořčíku s B6 vitaminem /obojí v lékárně jako Magnex/. Vitaminem E 1x ráno nalačno / 100mg/ .To začněte brát co nejdřív a pravidelně. Roli v činnosti srdce hrají zároveň i křemík,draslík, koenzym Q10 a železo. Když si koupíte melasu, máte v ní snad všechno. Chutná sice jak sladký dehet s pendrekem, ale 1-2 lžíce denně je dobrá přírodní léčba. Tlak se nezdá zas tak vysoký. Někdo si zahrává a dá si před měřením tlaku nějaký uklidňující lék jako Guajacuran/ 1 tbl/. Ten je na úzkost a uvolnění, žádné uspávadlo. Jen je na předpis, tak od někoho, kdo ho má doma. Nebo aspoň nějaký uklidňující čaj, jako meduňku.Já mám nižší tlak po pohybu. Když k lékaři přijedu na kole. Tlak, né tep. Jestli se to krevní řečiště nějak rozcvičím? Alkoholem bych to neřešila, ještě by z Vás byl cítit.

doplněno 14.07.16 11:09:

Sorry, už čtu pozorněji, ta práce je tam uvedena. Teď záleží na tom, co máte v kartě z poslední doby a na tom, jaký lékař to bude posuzovat. Pokud vypadáte zdravě a zdatně, tak ho taky ovlivní.

Guajacuran není na předpis! Je to volně prodejny lék na uvolnění svalů, bolesti zad a úzkostech. Mela jsem ho doporučeny na zatuhnuta záda a uspával mě tak, že jsem ho nemohla brát.

figurek*
hodnocení

0x

nevím co je Paroxysmální supraventrikulární tachykardie, ale vím co je zvýšený krevní tlak.

Vašich 130/80 je úplná nádhera. Na takový tlak se snad ani prášky neberou.

balzerka

To jsou záchvaty rychlého srdečního tepu.

angell1985*
hodnocení

0x

Já jsem zaplatil za výpis ze zdr.karty,za vyšetření u podnikového doktora plus vyšetření na která mě poslal.Audio,orl a vyšetření karpálů.Nebylo to zrovna nejméně a po všech vyšetřeních mi zaměstnavatel sdělil,že s takovýma výsledkama mě nevezme tudíž ani nic neproplatí.

hodnocení

0x

Vážím 160kg u závodního doktora mám vždycky tk 170/110+- a vždycky me to prodlouží. Takové kuřecí dávky na tlak bere každý druhý. Osobně bych v tom problém neviděl, záleží na jakého blbce narazite.

mases*
hodnocení

Ok tak díky jinak tech nádherných 130/80 na které se nemusí brát léky mám díky těm lékum když bych si prášek nevzal tak mám hned 160/90 a víc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]