Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit se sehnátím práce jako DJ. S kým se měl dát prosím vás do řeči, abych toto pracovní místo získal?
Myslím pro konkrétní klub, s kým promluvit? Je to řemeslo, které miluju, takže mě poslední věta určitě neodradí
V první řadě to chce udělat nějakou prezentaci toho, co děláte. Takže si udělat nejlépe kanál na youtube, do profilu na facebooku hodit informace. Nahrát pár ukázek, taky vyfoti sebe, aparaturu, atd... a připravit se. Nejdřív bych obepsal menší kluby, může se stát, řekl bych, že se to i ze začátků stává, že vám klub kloudně nic nedá. Pokud budete mít štěstí, tak se za pár měsíců zvednete, budete mít nějakou "viditelnou" historii. A pak bych se asi zkusil ozvat dál...
Díky za rady, djuju a produkuju hudbu asi 5 let (djoval jsem jen doma) mám fb page asi s 1000 fanoušky, takže už nějakou základnu mám, spíš mi jde o to, s kým promluvit. Majitelem? Promotérem? zeptat se třeba někoho u baru pro kontakt?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.