Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat pracovní místo

Od: igotit odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit se sehnátím práce jako DJ. S kým se měl dát prosím vás do řeči, abych toto pracovní místo získal?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dídžej se většinou vyskytuje na diskotékách, zábavách, svatbách a hudebních produkcích.
Většinou je to soukromník, podnikatel, s vlastní aparaturou a rozsáhlým repertoárem. Také s vlastním uměním a vlastním věhlasem.
.
Řekl bych, že DJ jako zaměstnanec se vyskytuje velmi zřídka...
Ještě tak jako hudební redaktor v nějakém rozhlasu.
.
Dávejte se do řeči třeba s nějakým uspořadatelem kultury v kulturním domě, ukažte mu svoje umění, dávejte si inzerci, prodávejte se... Pokud budete dobrý, nabídky přijdou samy.
Otázkou je, zda chcete dělat DJ v Praze, nebo ve Lhotě.
Jednou za měsíc umřete od hladu, třikrát pětkrát do týdne umřete od únavy...
igotit
hodnocení

Myslím pro konkrétní klub, s kým promluvit? Je to řemeslo, které miluju, takže mě poslední věta určitě neodradí ;)

mrgandy*

V první řadě to chce udělat nějakou prezentaci toho, co děláte. Takže si udělat nejlépe kanál na youtube, do profilu na facebooku hodit informace. Nahrát pár ukázek, taky vyfoti sebe, aparaturu, atd... a připravit se. Nejdřív bych obepsal menší kluby, může se stát, řekl bych, že se to i ze začátků stává, že vám klub kloudně nic nedá. Pokud budete mít štěstí, tak se za pár měsíců zvednete, budete mít nějakou "viditelnou" historii. A pak bych se asi zkusil ozvat dál...

igotit
hodnocení

Díky za rady, djuju a produkuju hudbu asi 5 let (djoval jsem jen doma) mám fb page asi s 1000 fanoušky, takže už nějakou základnu mám, spíš mi jde o to, s kým promluvit. Majitelem? Promotérem? zeptat se třeba někoho u baru pro kontakt? :)

S kým?
Šatnářka nebo hajzlbába nerozhodují...
Spíše třeba milenka(y) majitele, nájemce, nebo toho promotaného, ty na ně mají dost velký vliv, pokud ovšem nejsou ti vzpomínaní na chlapce...
igotit
proc to berete tak negativne? Vzdyt je to prace, jako kazda jina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]