Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Jsem poměrně uzavřený člověk a chci se poradit ohledně možností, které nabízí život. Myslím si totiž, že mám velmi omezený rozhled, a se svým životem nejsem spokojen.
Měl jsem přísné rodiče, ve škole jsem byl premiant, ale usoudil jsem, že perfekcionismus v ČR není klíčem k úspěchu. Nejsem podnikatelský typ; mám rád, když mám splněno tak, jak má být, a nemám rád, když se mi mění podmínky. Nemusíte se mnou souhlasit, ale v ČR je to podle mě výsměch. Mohl bych za pár tisíc pracovat na poště nebo jako dělník v lakovně. To mě uráží.
Nemám rád českou povahu, rád bych odsud, a snad i z celé EU, trvale vypadl, zbavil se českého občanství atp. Když jsem před mnoha lety v televizi viděl Afričana říkat, že v Africe vystudoval, ale radši bude ve Francii umývat veřejné toalety, nechápal jsem ho, dneska bych do toho šel také. Bez nadsázky klidně budu také dělat to, když to jen bude za slušné peníze a nebudu muset navazovat sociální vazby (děti nechci).
Anglicky se domluvím, nemám problém se cokoli naučit. Jsem abstinent, spolehlivý, jen kádrově nespolehlivý.
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.