Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat částku zpět

Od: pepinda odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

V sobotu 9.7.16. jsem si vyhlédl na inzerci světla pro mé auto, zavolal jsem pánovi , souhlasil s osobním odběrem kde jsem jel 110 km , přijel jsem k němu domů světla mi předal , druhý den, jsem je nechal namontovat v odoborném servisu pod mým dohledem(celou akci jsem sledoval), jedno ze 4 čoček fungovalo ostatní ne, v servisu zjistili že pán mi prodal poškozené čočky uvnitř světla, tak jsem ho kontaktoval a napsal mi že , jsem si to rozbil sám a že mi vrátí jen určitou část peněz, nevím jak mám postupovat , žádnou chybu jsem neudělal, šetřil jsem na ně docela dlouho a teď se mi stane tohle, Jak bych měl podle vás postupovat?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

1x

Jak se Vám ta světla vyplatila? Jízda 110 Km, nefungují - platil jste za práci v autoservisu, trápení s reklamací - telefony, maily, doměnka, že jste nalítl podvodníkovi.

Nebylo lepší si vzít z této příhody ponaučení a kupovat příště v obchodě na paragon?

danys*
hodnocení

0x
Koupit si příště světla nova!
doplněno 11.07.16 11:42: Pokud byla světla nová, pak mate nějaký doklad a klasicky reklamovat
pepinda
hodnocení

Prave ze byli nova
Předpokládám že,kupní smlouva není,bylo jak se říká z ručky do ručky.Byla možnost je vyzkoušet na místě?Jak prokážete ze již při koupi byly vadné?Pokud jsou nové, nelze je reklamovat tam kde byly koupeny?
pepinda
hodnocení

Ne ten pan je koupil nevim kde a byly to zabalene nove ted mi psal ze mi nevrati celou castku ale mohu mu klidne ukazat vyjadreni ze servisu pokud by to pomohlo dekuji
Pokud se pán zabývá prodejem autodílú tak bych to viděl na klasickou reklamaci
Pokud by mi nevyhověl skusit se obrátit na živnostenský úřad
Pokud je to jen někdo z inzerátu tak stim nic nenaděláte

Připadá mi to jako zdržovací taktika, zkusit to můžete, ale nevím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]