Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podezření na vylákání údajů

Od: lovv odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer
prodávám jednu věc a on potřebuje údaje kvůli platbě moje údaje viz obrázek mně se zda jako kdyby mi je chtěl ty údaje využít k bankovním účtu
tohle píše polák
Asi ho pošlu k čertu
how are you doing i hope the condition of the item is perfect well i want the item for my daughter as her birthday present who is schooling abroad i will pay you for the shipping of the item because i check the shipment cost and it is 1400kc via( ceskaposta.cz/... i will pay you 30,000kc +1400kc for the shipment fee can i trust you with my money?now i want you to end the auction now and send me the above detail for immediate transfer

Name:
Account Number:
Bank Name:
Phone Number:

details need for immediate payment

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Prodáváš jednu věc a ona určitě nikde jinde na světě není k sehnání, takže zájemce musí koupit tu tvoji. *zed*

Klasický podvod, který už nemá cenu ani komentovat.

hodnocení

2x

Nestli nestojíš o potíže nereaguj na tuto nabídku. Podvod jak vyšitej.

lovv
hodnocení

Nikdy jsem neviděl že by potřeboval někdo všechny údaje k bankovnímu účtu
Jenom číslo bank. Účtu je potřeba znát pro převod
Očividné ho poslu jak se patří

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]