Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mojí dospívající dceru bolí břicho

Od: marky2006* odpovědí: 11 změna:

Dbrý den.Chtěla bych jsem se zeptat moji dospívající dcera(11let)pořád si stěžuje na bolení břicha(průjem nemá) nutkání ke zvracení(ale nezvrací)Moc toho nepojí.Nevím jak jí pomoci už jsem přemýšlela že zajdu sní k doktorce.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Pomůžete jí tím, že s ní půjdete k doktorovi.

hodnocení

2x

Dobrý den. Jak dlouho dcera trpí bolestmi? Určitě s ní k doktoru zajděte, třeba i na pohotovost. Už má měsíčky? Někdy se u dospívajících děvčat toto objevuje před první menstruací. Ale ať jí prohlédne lékař, do břicha jí nikdo z nás nevidí.

marky2006*
hodnocení

měsíčky ještě nemá.taky mě to napadlo že to může být nějaká předzvěst.asi to bude nejlepší sní zajít.

hodnocení

2x

Tak přesně tak mi bylo, když jsem měla zánět slepáku. Operace byla na poslední chvíli, protože to nikoho nějak nenapadlo (bolelo mě celé břicho, ne jen ta strana) a asi tři dni jsme odkládali návštěvu lékaře. Byla jsem ve věku vaší dcery.

marky2006*
hodnocení

to bude asi nejlepší zajít sní.jen mě je divné že jí to nebolí pořád.nechce ani chodit už ven.

Mě to taky, myslím, nebolelo pořád; celkově to spíš vypadalo jako nějaká chřipka (slabost, na zvracení, pobolívání břicha).

marky2006*
hodnocení

nebudu to odkládat a zajdu k doktorce.děkuji

sebod*

nechte dceru také odčervit. Například roup dětský může způsobit srůsty a ty potom pochopitelně bolí

hodnocení

0x

Často se stává, že dříve, než propukne angina, u děvčátek se projevuje bolest bříška. Jsou to nějaké uzliny nebo co. Takhle moji dcerku 2x odvezli s podezřením slepého střeva. Byla to začínající angina. Nemůže to byt tako u vaší malé?

hodnocení

0x

Nemá nějaké problémy ve škole? Šikana atd. mohlo by jít třeba o bolesti nervového původu? Nic se nesmí podcenit,ale k doktorovi určitě zajděte.

marky2006*
hodnocení

Problémy ve škole nemá.Do školy chodí ráda a známky má dobréAle děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]