Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepohoda při nakupování

Od: maky® odpovědí: 11 změna:

Při nákupech hl. potravin než projdu celou prodejnu, nandám zboží do vozíku a dodu k pokladnám...třeští mě hlava a chvílema nevím, co jsem vlastně chtěla...nám totiž nad hlavama řve tak hlasitá hudba, že být tam zamestnaná, tak se z toho asi zcvoknu...není nějak předepsána max,hlasitost?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

3x

Kontaktovala bych prodejnu, nebo na koho mají ty i-maily a tam si stěžovala. Když to udělá víc lidí, tak to snad pochopí a ztiší, zákazník má dneska možnost si prodejnu vybrat.

Je to napsat pár vět, nebojte se toho a ozvěte se. Když uděláte jednou ten první krok, tak potom uvidíte, že Vás to i začne bavit, být zákazníkem, který si je vědom, že má nějaká práva, že můžete na nešvary upozornit. A těm zaměstnancům vlastně i pomůžete.

Za lepší život nás všech.

72mona3*
hodnocení

2x
Včera jsem po dlouhé době byla v Penny. A tam to přesně bylo. Penny rádio a do toho hlásí akční nabídky. Honem pryč... M.

hodnocení

2x

Po stížnosti, pokud nebude úspěšná, se múžete obrátit na hygienu, na hluk jsou normy. Pokud je hluk přesahuje, budou pokutováni a donuceni jej snížit.

hodnocení

blesíku o hygieně jsem už uvažovala dík za radu :)

hodnocení

0x

Nevím, kam to chodíte, ale ani v ednom supermarketu kam chodím žádná hudba nehraje.

hodnocení

nejblíže máme billu, tam je řev snad největší...*zed*

hahanaj*
hodnocení

0x

Tak u nás hraje taky ve všech hudba...no rychle nakoupím a jsem pryč

hodnocení

0x

A co zainvestovat do spuntu do usi, co.

hodnocení

nomohakom jsem čekala, kdo mi poradí ty špunty :-D

hodnocení

0x

Mám asi nějakou kladnou vlastnost, protože vytěsním všechno, co k nákupu nepotřebuju a věnuju se opravdu jenom nakupování: koukám do lístku: a ještě cibuli a sýry a sáčky do koše a babce minerálky...

A opravdu mohu říct, že nějak tu hudbu nevnímám. Ona navíc není příliš hlučná a rychlá, spíš taková zvuková kulisa. Ale kdyby nebyla, bylo by to lepší. Chudáci prodavači, celý den dokola poslouchat to stejné!

Jediné místo, kde ji vnímám a štve mě, je na záchodě. Když zajdu v Tescu či Kauflandu na WC, jsem tam sama, kolem žádný ruch a to ji tedy potom vnímám. Není to příjemné, ale ta chvilka se vydrží. Jen si pokaždé připomenu tu anekdotu z raného dětství, jak Spejbl koupil rádio a umístil ho na záchod. Hurvínek tam šel konat potřebu, právě ovšem hráli hymnu, musel stát v pozoru a mezitím...no schválně, co myslíte, jak to dopadlo? *smich* Jaga.

doplněno 10.07.16 05:41:

Mně ale ani v Tescu, ani v Kauflandu nikdy hymnu nehráli. Asi jsem měla štěstí, jinak...*ee*, kdoví, jak by to dopadlo.

hodnocení

babo to je pravda, je to kulisa, jenomže asi mám moc přecitlivělé uši, vetšinou slyším, co ostatním ne, mne pak v prodejne úplne uši bolí,,,,,,,,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]