Nejste přihlášen/a.
Při nákupech hl. potravin než projdu celou prodejnu, nandám zboží do vozíku a dodu k pokladnám...třeští mě hlava a chvílema nevím, co jsem vlastně chtěla...nám totiž nad hlavama řve tak hlasitá hudba, že být tam zamestnaná, tak se z toho asi zcvoknu...není nějak předepsána max,hlasitost?
Kontaktovala bych prodejnu, nebo na koho mají ty i-maily a tam si stěžovala. Když to udělá víc lidí, tak to snad pochopí a ztiší, zákazník má dneska možnost si prodejnu vybrat.
Je to napsat pár vět, nebojte se toho a ozvěte se. Když uděláte jednou ten první krok, tak potom uvidíte, že Vás to i začne bavit, být zákazníkem, který si je vědom, že má nějaká práva, že můžete na nešvary upozornit. A těm zaměstnancům vlastně i pomůžete.
Za lepší život nás všech.
Mám asi nějakou kladnou vlastnost, protože vytěsním všechno, co k nákupu nepotřebuju a věnuju se opravdu jenom nakupování: koukám do lístku: a ještě cibuli a sýry a sáčky do koše a babce minerálky...
A opravdu mohu říct, že nějak tu hudbu nevnímám. Ona navíc není příliš hlučná a rychlá, spíš taková zvuková kulisa. Ale kdyby nebyla, bylo by to lepší. Chudáci prodavači, celý den dokola poslouchat to stejné!
Jediné místo, kde ji vnímám a štve mě, je na záchodě. Když zajdu v Tescu či Kauflandu na WC, jsem tam sama, kolem žádný ruch a to ji tedy potom vnímám. Není to příjemné, ale ta chvilka se vydrží. Jen si pokaždé připomenu tu anekdotu z raného dětství, jak Spejbl koupil rádio a umístil ho na záchod. Hurvínek tam šel konat potřebu, právě ovšem hráli hymnu, musel stát v pozoru a mezitím...no schválně, co myslíte, jak to dopadlo? Jaga.
Mně ale ani v Tescu, ani v Kauflandu nikdy hymnu nehráli. Asi jsem měla štěstí, jinak..., kdoví, jak by to dopadlo.
babo to je pravda, je to kulisa, jenomže asi mám moc přecitlivělé uši, vetšinou slyším, co ostatním ne, mne pak v prodejne úplne uši bolí,,,,,,,,,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.