Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou banku

Od: sivca odpovědí: 12 změna:

Příští měsíc nastupuji do práce, potřebuji nějaký bankovní účet, kam by mi chodila výplata. Vůbec se neorientuji v bankách ani v jejich nabídkách, co by měla obsahovat a co ne.

Jde mi vlastně o to abych za to platila co nejméně, nejlepe samozřejmě nic. Vlastně potřebuji aby mi tam přišli peníze 1-2x za měsíc, občas s kartou někde zaplatit a to je vše.

Jaké máte zkušenosti s nějakou bankou? Případně nějaké rady.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

já mám dost let účet u ČS a jsem maximálně spokojený. Na rozdíl od některých zdejších tazatelů... :)

fiser22*
hodnocení

0x

Nevím jaký je Váš věk, ale ČS stále nabízí účet do 30ti let zdarma, využívám, a spokojenost, nic se neplatí ani za vedení, ani výběry či platby kartou

rizzlah*
hodnocení

0x

Zkusil jsem jich hodně, Fio zatím vyhovuje nejlépe. Není na škodu se podívat na nějaké porovnání služeb, cen a takhle.

hodnocení

0x

Mám mbank a fio. U mbank je trochu problém, když se Vám objeví trochu hotovosti, tak ji nemáte jak vložit na účet. U Fio je poboček víc a jsou s pokladnou. Vedení účtu obojí zdarma, neplatíte skutečně nic. U mbank platím pijištění zneužití karty 30 Kč měsíčně.

hodnocení

0x

Zde si vklidu můžete porovnat výhody osobních účtů u jednotlivých bank:

mesec.cz/...

Jinak, tady vám každý uživatel doporučí tu "svoji banku".

Já mám účet u Air Bank - velký tarif:).

sivca
hodnocení

Slyšela jsem že EquaBank je dobrá? Jak dlouho trvá než je učet plně funkční, než prostě znám číslo učtu apod.

coco

Equa bank je dobra volba, je zcela zdarma vcetne vyberu z kterehokoliv bankomatu, ma prijemne IB snadno ovladatelne, navic sporici ucet s nejakym zurocenim, kdyz prijde na BU min.10 tis./mes., nebo 3xplatba kartou, aktivni je ihned po zalozeni.

Tu Equa bank má přítelkyně a je spokojená vše jí vyřídily během jedné návštěvy
Osobně mám léta raifaisen sice platim cca 120 kč měsíčně ale za tu cenu mám veškerý služby a nic víc neplatim
A za ta léta co jí mám sem neměl jedinej problém
stir*
Fio, equa, air atd zdarma. Equa má výběry ze všech bankomatů zdarma. Dá se vyřídit online, není třeba nikam chodit. Účet je aktivní po podpisu smlouvy. Stačí si najet na jejích stránky, kde vás to samo navede. Poté si v bankovnictví můžete vytvořit další úcty v různých měnách, tím pádem se platební karta stává multimenova. CZK, USD, EUR. Má to své výhody.

sivca
hodnocení

Někdo tady posílal, ten odkaz na to srovnání, zadala jsem si tam své parametry a hned první mi vyšla ta Equa a potom mBank.

Když tedy vyplním ten formulář na internetu, založím si učet, tak hned po vyplnění vím číslo učtu? Karta a podrobnosti příjdou poštou předpokládám.

Ne, smlouvu s bankou musíte uzavřít písemně a podepsat.

sucker*
hodnocení

0x

Equa - jednoznačně, nezaplatíš ani korunu navíc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]