Nejste přihlášen/a.
Příští měsíc nastupuji do práce, potřebuji nějaký bankovní účet, kam by mi chodila výplata. Vůbec se neorientuji v bankách ani v jejich nabídkách, co by měla obsahovat a co ne.
Jde mi vlastně o to abych za to platila co nejméně, nejlepe samozřejmě nic. Vlastně potřebuji aby mi tam přišli peníze 1-2x za měsíc, občas s kartou někde zaplatit a to je vše.
Jaké máte zkušenosti s nějakou bankou? Případně nějaké rady.
Zde si vklidu můžete porovnat výhody osobních účtů u jednotlivých bank:
Jinak, tady vám každý uživatel doporučí tu "svoji banku".
Já mám účet u Air Bank - velký tarif
.
Slyšela jsem že EquaBank je dobrá? Jak dlouho trvá než je učet plně funkční, než prostě znám číslo učtu apod.
Equa bank je dobra volba, je zcela zdarma vcetne vyberu z kterehokoliv bankomatu, ma prijemne IB snadno ovladatelne, navic sporici ucet s nejakym zurocenim, kdyz prijde na BU min.10 tis./mes., nebo 3xplatba kartou, aktivni je ihned po zalozeni.
Někdo tady posílal, ten odkaz na to srovnání, zadala jsem si tam své parametry a hned první mi vyšla ta Equa a potom mBank.
Když tedy vyplním ten formulář na internetu, založím si učet, tak hned po vyplnění vím číslo učtu? Karta a podrobnosti příjdou poštou předpokládám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.