Nejste přihlášen/a.
Příští měsíc nastupuji do práce, potřebuji nějaký bankovní účet, kam by mi chodila výplata. Vůbec se neorientuji v bankách ani v jejich nabídkách, co by měla obsahovat a co ne.
Jde mi vlastně o to abych za to platila co nejméně, nejlepe samozřejmě nic. Vlastně potřebuji aby mi tam přišli peníze 1-2x za měsíc, občas s kartou někde zaplatit a to je vše.
Jaké máte zkušenosti s nějakou bankou? Případně nějaké rady.
Zde si vklidu můžete porovnat výhody osobních účtů u jednotlivých bank:
Jinak, tady vám každý uživatel doporučí tu "svoji banku".
Já mám účet u Air Bank - velký tarif.
Slyšela jsem že EquaBank je dobrá? Jak dlouho trvá než je učet plně funkční, než prostě znám číslo učtu apod.
Equa bank je dobra volba, je zcela zdarma vcetne vyberu z kterehokoliv bankomatu, ma prijemne IB snadno ovladatelne, navic sporici ucet s nejakym zurocenim, kdyz prijde na BU min.10 tis./mes., nebo 3xplatba kartou, aktivni je ihned po zalozeni.
Někdo tady posílal, ten odkaz na to srovnání, zadala jsem si tam své parametry a hned první mi vyšla ta Equa a potom mBank.
Když tedy vyplním ten formulář na internetu, založím si učet, tak hned po vyplnění vím číslo učtu? Karta a podrobnosti příjdou poštou předpokládám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.