Nejste přihlášen/a.
Prosím nevíte někdo jak se v Německu jmenuje ta firma jako jsou u nás "Technické služby"? Nevíte o něčem podobném v Sasku (někde poblíž Chemnitzu apod...)? Sleduju nabídky práce na eures.cz a nic podobného tam není. Co se týče německých úřadú práce, nevím co psát do vyhledavače. Mám pouze základní znalost němčiny A1. Stačí mi to kdych chci jen uklízet? Máte s něcím podobným zkušenost? Předem moc díky za jakékoliv info.
Dobrý den
mám strýce na Tachovsku. Jezdí pracovat do Bavorska. Když má štěstí dostane 9,- € na hodinu, když má smůlu, dostane 6,-€ na 6 hodin a zbytek jde mimo účetnictví za 2,- € za hodinu. Samozřejmě, že s ním vytírají tu nejhorší práci.
V Německu máte obrovskou konkurenci Poláků, Litevců, Estonců, Rumunů, Bulharů a nebo i (nelegálů) Ukrajinců nebo Rusů, kteří tam zůstali v rámci dohod s Gorbačovem. Pak samozřejmě barevná chamraď, beroucí vše a všem. Dnes jsou Ukrajinky schopny se starat 24 hodin o ležáka a berou za to 25,-€.
Udělejte si kurzy a vozte mrtvoly. Dobře placeno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.