Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v Německu, Technické služby

Od: fia® odpovědí: 1 změna:

Prosím nevíte někdo jak se v Německu jmenuje ta firma jako jsou u nás "Technické služby"? Nevíte o něčem podobném v Sasku (někde poblíž Chemnitzu apod...)? Sleduju nabídky práce na eures.cz a nic podobného tam není. Co se týče německých úřadú práce, nevím co psát do vyhledavače. Mám pouze základní znalost němčiny A1. Stačí mi to kdych chci jen uklízet? Máte s něcím podobným zkušenost? Předem moc díky za jakékoliv info.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 11. 07. 2016 17:46:25
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirkaol*
hodnocení

0x

Dobrý den

mám strýce na Tachovsku. Jezdí pracovat do Bavorska. Když má štěstí dostane 9,- € na hodinu, když má smůlu, dostane 6,-€ na 6 hodin a zbytek jde mimo účetnictví za 2,- € za hodinu. Samozřejmě, že s ním vytírají tu nejhorší práci.

V Německu máte obrovskou konkurenci Poláků, Litevců, Estonců, Rumunů, Bulharů a nebo i (nelegálů) Ukrajinců nebo Rusů, kteří tam zůstali v rámci dohod s Gorbačovem. Pak samozřejmě barevná chamraď, beroucí vše a všem. Dnes jsou Ukrajinky schopny se starat 24 hodin o ležáka a berou za to 25,-€.

Udělejte si kurzy a vozte mrtvoly. Dobře placeno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]