Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohlazení po ruce

Od: katka21 odpovědí: 4 změna:

Ahoj včera mě při rozloučení na rande,kde jsem byla s klukem mě jemně pohladil po ruce.Myslíte,že to něco znamená?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Já moji vílu hladím po ruce už mnoho desítek let. Nejen při loučení, ale při setkání, třeba i po jídle, a kdykoliv, kdy pocituji potřebu dotyku.
A ona ví, co to znamená...

Těšíme se oba. Je to příjemné.

hodnocení

6x

je to takové milé a nesmělé gesto, vyjádřit tím, že mu s vámi bylo hezky a poděkoval vám tak za příjemně strávené chvíle s vámi,

uska*
hodnocení

3x

Znamená to pěkné rozloučení a asi chlapci s vámi bylo dobře. Nemyslete hned,že je to vyznání lásky. Může to být také kamarádské rozloučení. Nic si dopředu nenamlouvejte, pokud něco bude dál pokračovat, bude to příjemné překvapení.

figurek*
hodnocení

0x

Ano, myslím že to něco znamená. Je to hodný a milý kluk a příště vás pohladí zas.

Možná se mě teď chcete zeptat jak to můžu vědět. No jednoduše. Mám tři holky v tom správném věku a dobrý sluch. I přes zavřené dveře slyším, o čem se mezi sebou baví a jaké zážitky si sdělují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]