Nejste přihlášen/a.
Čau lidi.
Po dlouhý době jsem tu opět pro pomoc. Absolutně netuším co kopit babičce k 70tinám. Chci aby to bylo něco k tomu výročí lepšího, cenově nějak do 3.000,- plus mínus. Babička má ráda zahradu u své chaloupky, své psí pometlo. Mě prostě nic nenapadá.
V každím případě všem děkuji za jakoukoliv radu
On je každý člověk vážně úplně jiný. Co jsme tak po různu kupovali my... Babi dostala polohovací křeslo, takové to jak se v něm dá sedět a nebo vyjede podnožka - je to moc pohodlné, ale dražší, tak kolem 7000,- (skládali jsme se na něj). Předplatné Receptáře (udělalo fakt radost, babi žádné časopisy nekupuje a po roce se aktivně sama ptala, jak si může zaplatit dál). Lístky na nějakou kulturu. Předplatné masáží nebo nějakého wellness nebo nějaký pobyt, pokud na to babička je. Některé babičky jsou na kosmetiku, takže nějaké kvalitní krémy, péči o tělo. Něco na zahradu - zahradnické nůžky atp., jednou jsem pořizovala od Gardeny sadu hrabiček, motyčky s hezkým květinovým vzorem a k tomu jsem vzala slamák - babi má narozky v létě. Nějaký poukaz do dobré restaurace, pokud je na takové věci, dobrou kuchařku (babi, ač vaří skvěle, kuchařkami ráda listuje). Ta moje by šla i na nějaký kurz vaření, kdyby byl poblíž - prostě se nebrání novým věcem. Meteostanici, rádio, oblíbená cédéčka, televizi do ložnice, kdyby ji ocenila. Nějaký luxusnější pléd přes nohy a trepky, pokud je zmrzlík a pak třeba věci trvalejší - hodinky, řetízek atp. Bohužel u nás se neužije, babi to nenosí, skončilo by to ve skříňce. Hezkou knížku a dobrou lahvinku, u nás rozhodně Baileys...
Dobrý den, no, co třeba pěkného trpaslíka do zahrádky, aby měl pejsek co očůrávat? Zdravím!
P.S. Nemusí to být trpaslík, ale nějaká nádoba na květiny na podstavci nebo socha.
uska - ano, to je ta správná stránka (a lze tam vybrat třeba i sochu, lampu nebo fontánku).
killom - podívejte se na rozměry nádob nebo sošek- měl by to být monument a ne malé korýtko.
sedmdesát mi bude za čtyři roky a budu si přát robotický vysavač do bazénu...už bysem ho brala hned, ale jsou zatím předražené,nebo...mám sice výborné kolo, ale za ty čtyři roky možná budu chtít nové, jiné...také podle toho, co babicku baví...má záliby?
na jaře jsem vloni dostala k svátku značkovou růži do zahrádky a letos bezvadnou bateriovou strunovku, jelehoučká a dlouho vydrží
Velký rámeček na fotky (takový ten rozvětvený na několik fotek) a do něj fotografie všech členů rodiny, babičku pěkně doprostřed. Nebo nějaký welness pobyt v lázních, vzít ji na místo, které si vždy přála navštívit, ale nikdy tam nebyla. Nebo pak nějaký pěkný stromek babičce do zahrady, něco neobvyklého, nebo něco, co by vyjadřovalo babiččinu osobnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.