Nejste přihlášen/a.
dobrý den , v květnu 09 jsem byl při internetové aukci podveden o 4.500 kč. přišlo mi vyrozumnění o řízení ve věci přestupku proti majetku , které se koná v Praze , Protože bydlím od Prahy 300 km osobně se nezúčastním. nárok tedy budu uplatnovat písemnou formou. A tedy můj dotaz - jaké náležitosti musí splnovat písemné podání , kterým budu uplatnovat nárok na náhradu škody? děkuji
Nejprve napište kterému orgánu podání směřujete. Řádně musíte označit věc které se to týká, nejlépe spisovou značkou ( jednacím číslem), označit svou osobu a že uplatňujete nárok na náhradu škody - vůči komu, proč ( odůvodněte jak vám byla škoda škůdcem způsobena), odůvodněte výši ( např. přiložte doklad o opravě, o koupi náhradní věci apod.), nezapomeňte datum a vlastnoruční podpis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.