Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Točení hlavy

Od: karel98 odpovědí: 4 změna:

Zná to asi každý... když po alkoholové noci jdu spát, strašně se mi točí hlava a mám náznaky že mi bude špatně... neví někdo jak tomu zabránit? (samozřejmě vím že tomu zabráním když nebudu pít)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak nepij.Ušetříš si nejen peníze za každý prochlastaný víkend,včetně cigaret.To je dejme tomu každý měsíc cca 4tisíce korun.A to se hódně brzdím...O zdraví ani nemluvě.

doplněno 03.07.16 12:43:

Tak to je jiná.Jedna dobrá rada nad zlato přece jenom existuje.Když piješ,tak to neřeď např.tvrdým alkoholem.Pij např.vinný střik,po tom hlava nebolí ;)

karel98
hodnocení

piju max 1 za 2 týdny a jsem nekuřák

hodnocení

0x

Je několik způsobů, jak točící se postel zastavit. Poloha vleže na břiše, skrčené ruce pod pod hrudníkem. Vleže na zádech, jedna noha, jako kotva, na zemi. Vsedě v křesle. Ale ještě před tím hodně vody vypít. Buď to půjde ven nebo se alkohol v krvi naředí. :-D Ráno pivo a talíř polívky.

Hne po oslavě si rozpstit dva šumivé acylpyriny, nebo vypít láhev minerální vody. Tím se doplní ztracené minerální látky a je vám dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]