Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kondom praskl - co teď?

Od: jajanek odpovědí: 17 změna:
Zdravim,
stal se hrozny prusvih. Vim, ze nejste lekari, ale selsky rozu/zkusenosti snad pomohou.
Pri sexu jsem se udelal do kondomu. Ten jsem sundal a po 15-20minutach jsem nasadil novy. Milovali jsme se asi 30minut s prestavkama a kdyz jsem "ho" vyndal, byl kondom protrzeny.
Tohle se mi stalo poprve, mam z toho hrozny vitr. A ke vsemu, ona si toho nevsimla, v tu chvili jsem ji nechtel plasit (byla to strasna blbost).
Prosim, nekamenujte me. Vim, ze je to prusvih a uvedomuju si vsechny rizika, ktery z toho plynou. I kdyby to "nic nebylo", hodne dlouho chci mit se sexem utrum.
Jak moc je tedy realne, ze by mohlo dojit k tehotenstvi? Mame zitra bezet pro Postinor?
Není to vtip, jak si nektery vychytralci delaji dobry den.
Poradte prosim.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Postinor zabraňuje početí 79% očekávaných těhotenství, pokud ho použijete do 72 hodin po nechráněném pohlavním styku. Nezabrání vzniku těhotenství v každém případě a je účinnější, pokud ho použijete co nejdříve po nechráněném pohlavním styku. Je lepší ho užít do 12 hodin, než čekat do třetího dne.

Čím dříve, tím je vyšší pravděpodobnost účinku. Jedná se o preparát obsahující vysoké dávky hormonů. Používat by se tedy měl výjimečně. Nepíšete, kdy k problému došlo. Stihne partnerka včas užít postinor? Měl by být bez receptu k dostání v lékárně.

jajanek
hodnocení

Je to tak hodina, ptal jsem se ji kdy to dostala.
Pry nevi uplne presne, rika ke konci cervna (18. - 26.). Pokud by tomu tak bylo, tak je riziko vazne minimalni nebo ne?

Nemyslím si, že by se na to dalo spoléhat.

majsterjoe*
hodnocení

0x
My nevtipkujeme. Přítelkyni bys to měl říct a zajít k lékaři.

erasser*
hodnocení

0x

Postinor a šupem, připrav si 500 Kč.

jajanek

Zítra tam jdeme Tedy, aspoň doufám že to na poslední chvíli nezruší.

Máte někdo s Postinorem zkušenosti? Hledal jsem si informace, prý je to koňská dávka hormonů, co v jednoduchosti "vyvolá menstruaci". Jen nesmí už být těhotná (doufám, že těch 14 hodin od styku co půjdem bude stačit). Celkově mi přijde, že má k tomu hodně laxní přístup a já šílím. Už mi to pomalu docvakává.. Snad to dobře dopadne :/

Co se vedlejších účinků týče, do 5 dnů by se měla dostavit menstruace (to vedlejší pochopitelně není), může to rozházet cyklus a nějaké bolesit v podbříšku (ale dle názorů to nemají všichni). Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Třeba jen lidé ve vašem okolí..

Děkuju :/

S Postinorem mám osobní zkušenost a tedy opravdu to není nic příjemného, ale zase mnohem lepší než nechtěné těhotenství. Všechno, co uvádíš, tak bylo.

hodnocení

0x

Pokud ses podruhé neudělal do toho prasklého kondomu, šance na otěhotnění je dost malá, ale nenulová není. Jinak poučení z vlastní zkušenosti - milování s přestávkama je fajn, ale kondom v přestávce uschne a pak se snadno protrhne. Takže buď bez přestávek nebo měnit kondomy.

coco

Teda kondom hned tak nepraskne, mel by odolal i zvysene namaze *ee* to musela byt namaha extra enormni a jestli to neklouzalo takze drhlo, brrr - chudak partnerka !

Vlastní zkušenost - pokud uschne, praskne.

janan*
hodnocení

0x
:D jedna Kapka a je z tebe Taťka ;D

hodnocení

0x

Kondom praskl - co teď?

Začít shánět výbavičku.

jajanek
hodnocení

"Staci kapka.." to se mi honi hlavou od vcerejska.
Uz jsme byli pro postinor, pockala pred lekarnou aby ji to nebylo trapne. Vzala si ho, ve dve v noci vezme i dalsi.
Snazim se uklidnovat, ze "timhle" to pro me "konci" (i kdyz v realu to tak urcite nebude, jen ze jsem udelal maximum a uz s tim nic neudelam..)
K tomu nazvu - prepsal to sysel :)
Nejvic diky inzenyrce, mate bodiky.

Počítej, že jí z toho bude tři dny pěkně blbě, tak ji budˇna blízku a snaž se ji uklidňovat a psychicky podporovat (ne že budeš rozloženej ještě víc).

jajanek

Postinor 1. tabletu vzala v neděli 3.7 ve 14 hodin předebnou a druhou v pondělí 4.7 ve dvě ráno. Sám jsem jí volal abych si ověřil, že nezaspí.

Průser je, že se ještě vůbec nic nedostavilo (ani bolesti, ani špinění, měsíčky, krvácení.. prostě nic).

Chtěla si zítra udělat těhotenský test, říkal jsem ať počká do pondělí (9 dní od styku se to projeví..).

Začínám z toho bejt zralej do blázince.

Vím, že těhotenský test není 100%tní, ale v jakém směru?

a) Když vyjde že těhotná je -> nemusí být.

b) Když vyjde že těhotná není -> může být

c) Obě předchozí možnosti.

Díky za informace, jsem dost na nervi

Test těhotenství ještě nemá smysl dělat, nic neukáže. Má ho smysl dělat až potom, co by vynechala menstruaci, do té doby není vajíčko uhnízděné a ty správné hormony v krvi ještě nejsou. Nemusí se to projevit, někdo to snáší lépe.

met
hodnocení

0x

Proboha to jsou problémy. Je tak malá pravděpodobnost a to speciálně už při dosažení druhého orgasmu...No a pokud se tak stane, tak můžete očekávat mimčo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]