Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dieta na zhubnutí

Od: micha789 odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer. Jsem muž věk 61let výška 185cm. Ještě před rokem kdy jsem pracoval jako svářeč jsem měl váhu 95kg. Jenže mám více zdravotních problému tak jsem musel práce nechat a vyřizuji si předčasný duchod. Bydlím na bytě a zjistil jsem vážením že jsem začal přibírat na váze a ted mám 107kg. Pohybu mám málo občas zajdu do obchodu. Přítelkyně mi denně vaří oběd jak přijde z práce. Večeři jím naposled v 17hod. Chtěl bych se vrátit aspon na váhu nazpět na 95kg a váhu si udržet. Co mi mužete poradit co jíst nebo pouze nějaké nápoje proteinové? Za stavu které jsem uvedl byt a občas procházka na nákup. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Jejda, teď jste zase Michal? Vy nepřestanete měnit nicky, ale když vás to baví. V dubnu vám bylo 60, že jo? A máte zde na poradně minimálně 15 dotazů pořád na jedno a to samé. Na zdraví a na vyřízení důchodu či pracáku.

K dotazu - pohledejte si své otázky ohledně zdravotního stavu a tam máte návod. Máte invalidní důchod 1. stupně, tudíž minimální omezení. Takže to chce pohyb, pohyb, pohyb. Rychlá procházka denně 3 km. I toto vám již bylo doporučeno a vy pořád nic neděláte. Procházka za nákupem není pohyb. Jezdíte alespoň na kole? Co plavání? Vlastně co celý den děláte doma? Televize, gauč, lednice , to je váš koníček?

sapka
hodnocení

0x

ahoj, píšete že máte málo pohybu, jen do obchodu, přítelkyně vám vaří, to je fajn, ono totiž pravidelná strava je vhodnější než strava sem tam něco, a s přítelkyní se poradte ,promluvte si, omezte porce velikostí, jezte i 5x denně, zkuste méně kalorickou hodnotu porcí, ale jezte pravidelně, vynechat jídlo, např. oběd, večeří je holý nesmysl,jezte zdravěji, menší porce a půjde to. chce to mít procházky,pořidte si třeba pejska, ten vás přinutí jít více ven, a určitě vám i zvedne náladu, když vydržíte , úspěch se dostaví

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]